Το στοίχημα από... μέσα
calciopolis
Αρχική κάβα
🇮🇹2000
Κέρδος/Ζημιά
🔴-60
Ανοιχτά
6 μονάδες
Νέο Υπόλοιπο
🔴1.930 μονάδες
Μ.Ο. Αποδόσεων
8.90
Ένα και να «καίει» Ένα και να «καίει»
Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες. Χθες η μέρα ήταν ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ. 4/4 επιλογές, πληρωμένες σε δυάδες και τετράδα. Τρομερό το come back... Ένα και να «καίει»

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες. Χθες η μέρα ήταν ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ. 4/4 επιλογές, πληρωμένες σε δυάδες και τετράδα. Τρομερό το come back μας και η όρεξη για τη συνέχεια ανοίγει για τα καλά.

Σήμερα, θα ασχοληθούμε με το μοναδικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Ιταλία και αφορά αναμέτρηση της Serie B. Σαλερνιτάνα – Εντέλα το παιχνίδι μας και πάμε να το δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Αρχικά μιλάμε για δυο ομάδες με εντελώς διαφορετικές πορείες μέχρι στιγμής. Η μεν Σαλερνιτάνα είναι δεύτερη, η δε Εντέλα πρώτη…από το τέλος! Αρκετά δουλεμένη ομάδα οι γηπεδούχοι που τρελαίνουν κόσμο φέτος. Από την άλλη, η Εντέλα δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα με τίποτα και είναι σαφές πως αν δε βελτιωθεί σύντομα, τότε δε γλιτώνει τον υποβιβασμό.

Με όλα αυτά ως δεδομένα, οι γηπεδούχοι είναι ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη και μάλιστα με «αέρα». Μάλιστα ο….αέρας κοστίζει και ακριβά. Οι περισσότερες νίκες του Σαλέρνο, είναι με…μισό-μηδέν. Τι εννοούμε; Πως δύσκολα σκοράρει δεύτερο γκολ στα παιχνίδια του. Απόψε όμως είναι η ευκαιρία.

Η νίκη του Σαλέρνο, σε συνδυασμό με Over 1.5 στο παιχνίδι, πληρώνει στο 2.35 και δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

(22:00) Σαλερνιτάνα – Εντέλα 1 + Over 1.5 @2.35 / Ποντάρισμα 9 μονάδες

Η κάβα μου έχει 1949 μονάδες

Νέο υπόλοιπο κάβας 1940 μονάδες

Avatar

calciopolis

Μισός Ιταλός, από βόρεια μεριά. Θα είμαι εδώ για να δίνω τις εκτιμήσεις μου για το calcio. Εγώ μπορεί να μη την έβρισκα ούτε με το καλάμι, όμως η υπόλοιπη παλιοπαρέα αλωνίζει στα γήπεδα της Serie C.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up