Το στοίχημα από... μέσα
Αήττητη στα 24 προηγούμενα ματς πρωταθλήματος η Ατλέτικο, 14 σερί over στο πρωτάθλημα η… Αήττητη στα 24 προηγούμενα ματς πρωταθλήματος η Ατλέτικο, 14 σερί over στο πρωτάθλημα η…
Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς  ποιοτικά στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία. 🇪🇸 Η Ατλέτικο Μαδρίτης παραμένει... Αήττητη στα 24 προηγούμενα ματς πρωταθλήματος η Ατλέτικο, 14 σερί over στο πρωτάθλημα η…

Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς  ποιοτικά στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία.

🇪🇸 Η Ατλέτικο Μαδρίτης παραμένει αήττητη σε 24 συνεχόμενα παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα. Σήμερα υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (τελευταία ήττα από τη Ρεάλ με 1-0 01/02/20). Στο 1.45 το 1Χ Δ.Ε. στην αναμέτρηση.

🇸🇰 Με over 2,5 γκολ ολοκληρώθηκαν ΚΑΙ τα 14 προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος της Ζίλινα στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας. Απόψε υποδέχεται την Τρένσιν, με το σημείο να πληρώνει στο 1.35.

🇺🇦 Κυρίαρχος στην Ουκρανία η Σαχτάρ. Εχει κερδίσει τα 31 από τα 41 πιο πρόσφατα ματς στο πρωτάθλημα. Σήμερα (17:00) υποδέχεται την Αλεξάνδρεια, όπου ο άσος πληρώνει στο 1.30. 

 

 

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up