Το στοίχημα από... μέσα
ΑΕΛ – ΑΡΗΣ: Προς αναβολή λόγω COVID και οι αποδόσεις πριν το πρόβλημα ΑΕΛ – ΑΡΗΣ: Προς αναβολή λόγω COVID και οι αποδόσεις πριν το πρόβλημα
Νοσοκομείο ο Αρης, ο οποίος χτυπήθηκε από COVID-19 Τη Δευτέρα είχε εντοπιστεί ένα κρούσμα στην ομάδα και ακολούθησαν νέα τεστ σε παίκτες και προσωπικό.... ΑΕΛ – ΑΡΗΣ: Προς αναβολή λόγω COVID και οι αποδόσεις πριν το πρόβλημα

Νοσοκομείο ο Αρης, ο οποίος χτυπήθηκε από COVID-19

Τη Δευτέρα είχε εντοπιστεί ένα κρούσμα στην ομάδα και ακολούθησαν νέα τεστ σε παίκτες και προσωπικό. Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση με τον κορονοϊό στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αρη καθώς μετά το πρώτο κρούσμα που εντοπίστηκε, ακολούθησαν άλλα εννέα!
Η ΠΑΕ Αρης είχε γνωστοποιήσει ότι παίκτης της ομάδας νόσησε και για το λόγο αυτό, και σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ακολουθείται στους αθλητικούς συλλόγους, έγιναν νέα τεστ σε όλη την ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των παικτών, του τεχνικού επιτελείου και όλων όσοι εμπλέκονται με την πρώτη ομάδα. Και τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικά καθώς βρέθηκαν συνολικά δέκα θετικά δείγματα Covid-19.
Οσον αφορά το στοίχημα, οι αποδόσεις στο σετ ήταν ισορροπημένες (2.60-3.10- 2.65).

Με βάση το πρωτόκολλο υγείας που εφαρμόζει η Super League, εφόσον εντοπιστούν τουλάχιστον τρία κρούσματα στο ρόστερ μιας ομάδας, τότε αποφασίζεται η αναβολή του επόμενου αγώνα.  Κάπως έτσι θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα συμβέι και με το ματς κόντρα στην ΑΕΛ. 

Αυτό λοιπόν δεν μας επιτρέπει να εκμεταλλευτεούμε την πληροφορία και να πάρουμε από νωρίς έναν άσο ο οποίος θα πιεστεί στη συνέχεια.

Εν κατακλείδι, καλό είναι αυτή την εποχή να έχουμε τα ραντάρ μας ανοικτά, καθώς στα περισσότερα πρωταθλήματα, οι αγώνες δεν αναβάλλονται και με βάση την υγειονομική κρίση προκύπτουν μεγάλες ευκαιρίες.

 

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up