Το στοίχημα από... μέσα
Asiatis
Αρχική κάβα
⛩2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+35
Ανοιχτά
15
Νέο Υπόλοιπο
🟢2020
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.75
Ανεβάζει στροφές η Κασίμα, κλειστά τα ματς της Τόσου Ανεβάζει στροφές η Κασίμα, κλειστά τα ματς της Τόσου
Στη σημερινή εμβόλιμη αγωνιστική της JLeague το βλέμμα μας για ποντάρισμα. Δεν πήγαμε καλά στην τελευταία μας στήλη, καθώς η Γιατάι ναι μεν κέρδισε,... Ανεβάζει στροφές η Κασίμα, κλειστά τα ματς της Τόσου

Στη σημερινή εμβόλιμη αγωνιστική της JLeague το βλέμμα μας για ποντάρισμα.

Δεν πήγαμε καλά στην τελευταία μας στήλη, καθώς η Γιατάι ναι μεν κέρδισε, ωστόσο έσπασε το όριο των 3,5 γκολ, με αποτέλεσμα η επιλογή μας να “κοκκινίσει”. Θύμα έκπληξης έπεσε η Ρενέ, η οποία αναγκάστηκε σε ισοπαλία από την Μογκόλ. Μ’ αυτά και μ’ αυτά κάναμε το 0/2, χάνοντας 13 -περίπου- μονάδες.

Σήμερα το ενδιαφέρον στην Ασία επικεντρώνεται στην 22η (εμβόλιμη) αγωνιστική της ιαπωνικής Jleague, η οποία συνεχίζει με πλήρη δράση. Το σημείο που μου κάνει κλικ, με βάση την απόδοση είναι το προς τα “δεξιά” της Κασίμα στην έδρα της Τόσου. Η γηπεδούχος Σάγκαν τα τελευταία παιχνίδι παρουσιάζει τις γνωστές παθογένειες, με αποτέλεσμα να μείνει μακριά από τις νίκες επί τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια. Μάλιστα έχασε τα τρία τελευταία.

Η Κασίμα τώρα ανεβάζει στροφές και προέρχεται από την εντυπωσιακή ανατροπή στην Κόντρα της με την Γιοκοχάμα. Ενα αποτέλεσμα που θα της δώσει το boost για τη συνέχεια, καθώς οι “Αντλερες” έχουν μείνει πίσω από την κορυφή.

Η αποστολή της στην έδρα της Τόσου πάντα κρύβει δυσκολίες. Τα γκολ που σημειώνονται είναι ελάχιστα. Με βάση αυτό, θα πάμε στο combo του Χ2, σε συνδυασμό το Under 3,5 γκολ, το οποίο σε μεγάλη ελληνική στοιχηματική εταιρία πληρώνει στο 1.75.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

(12:45) Σάγκαν Τόσου – Κασίμα Χ2 + Under 3,5 @ 1.75 / 10 μονάδες

Η κάβα μου έχει 2020 μονάδες.
Νέο υπόλοιπο κάβας: 2010

Avatar

Asiatis

Ο νους του παίκτη του στοιχήματος, στο άκουσμα της λέξεις "Ασία" και "ασιατικά", πάει στα ειδικά στοιχήματα με το χάντικαπ. Πολλοί άλλοι σκέφτονται μικρά "κιτρινιάρικα" ανθρωπάκια που φωνάζουν και πετάνε -πολλά- λεφτά σε αγορές. Εγώ, με ψύχραιμο βλέμμα και γνώση ετών, θα σας ξεναγήσω στα πρωταθλήματα της Ιαπωνίας, της Κίνα, της Ν. Κορέας, του Κατάρ, και ό,τι προκύψει από αυτό το μέτωπο. Οι ευκαιρίες είναι πολλές. Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς θα τις εκμεταλλευτούμε, με γνώμονα το κέρδος κι όχι τον τζόγο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up