Το στοίχημα από... μέσα
Sniper
Αρχική κάβα
🎯2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+30.00
Ανοιχτά
6
Νέο Υπόλοιπο
2024.00
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.80
Αξία στο διπλό των Πορτογάλων Αξία στο διπλό των Πορτογάλων
Παιχνίδια αμφίρροπα και τα σημερινά στο Nations League, το οποίο θα επανέλθει μετά από ένα μήνα. Ο θυμόσοφος λαός μας λέει ότι στους τυφλούς... Αξία στο διπλό των Πορτογάλων

Παιχνίδια αμφίρροπα και τα σημερινά στο Nations League, το οποίο θα επανέλθει μετά από ένα μήνα.

Ο θυμόσοφος λαός μας λέει ότι στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος… έτσι και σήμερα πιστεύω πως στον αγώνα ανάμεσα στην Κύπρο και το Αζερμπαιτζάν, οι γηπεδούχοι παρά το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση από τους Αζέρους οι οποίοι έχουν να κερδίσουν επίσημο ματς από τον Νοέμβριο του 2018. Μη ξεχνάμε πως προέρχονται και από εντός έδρας ήττα από το Λουξεμβούργο.

Οι Κύπριοι που τέτοιου είδους αντιπάλους συνήθως τους καθαρίζουν, πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα το πάρουν το τρίποντο. Ο άσος στο 2.45 θεωρώ είναι value for money.

Το δεύτερο σημείο που μου κεντρίζει το ενδιαφέρον και η απόδοση του φαβορί είναι “too good to be true”, είναι το 2πλο της Πορτογαλίας επί της Σουηδίας. Οι κάτοχοι του περασμένου Nations League και χωρίς τον CR7 στη σύνθεση τους, αλλά με το ανερχόμενο αστέρι τους τον Ζοάο Φέλιξ να αγωνίζεται κανονικά, έχουν ένα ομοιογενές κι έμπειρο σύνολο το οποίο σαφώς και είναι πολύ ανώτερο από αυτό των Σκανδιναβών. Το 2πλο @ 1.84 είναι υπερτιμημένο πιστεύω και θα το τιμήσω.

Τέλος, θα προτείνω και το goal/goal στο Λουξεμβούργο – Μαυροβούνιο @1.90 καθώς και οι δυο ομάδες πιστεύω πως θα βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Η κάβα μου έχει 2054,5 μονάδες

Ποντάρω 10 μονάδες στο διπλό των Πορτογάλων @1.84 και ποντάρω άλλες 10 στο goal/goal του Μαυροβουνίου @1.90

Avatar

Sniper

Λάτρης του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου από τότε που με θυμάμαι και για πολλά χρόνια αθλητής του futsal. Η στρογγυλή θεά πάντα με "εξιτάρει", πόσο μάλλον δε όταν μπήκε στη ζωή μας και το στοίχημα, καθώς ήρθε κι έδεσε με το πάθος που έχω για τη στατιστική. Σαν sniper στόχος μου πάντα θα είναι το κέρδος. Με το χέρι στη σκανδάλη λοιπόν και καλά μας κέρδη!

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up