Το στοίχημα από... μέσα
calciopolis
Αρχική κάβα
🇮🇹2000
Κέρδος/Ζημιά
🔴-10
Ανοιχτά
10 μονάδες
Νέο Υπόλοιπο
🔴1980 μονάδες
Μ.Ο. Αποδόσεων
9.40
Αρκετό «ξύλο» στο ντέρμπι, με τα γκολ σε Μπέργκαμο και Μπολόνια Αρκετό «ξύλο» στο ντέρμπι, με τα γκολ σε Μπέργκαμο και Μπολόνια
Καλημέρα σε όλους. Καλή Κυριακή να έχουμε με υπομονή και δύναμη για την κατάσταση που βιώνουμε. Η καλή ψυχολογία είναι απαραίτητη γιατί αν μας... Αρκετό «ξύλο» στο ντέρμπι, με τα γκολ σε Μπέργκαμο και Μπολόνια

Καλημέρα σε όλους. Καλή Κυριακή να έχουμε με υπομονή και δύναμη για την κατάσταση που βιώνουμε. Η καλή ψυχολογία είναι απαραίτητη γιατί αν μας πάρει από κάτω τελείωσε.

Ας ξεκινήσουμε ταχύτατα με τα σημερινά παιχνίδια, όπου φυσικά ξεχωρίζουν το Λάτσιο – Γιουβέντους και το Αταλάντα – Ίντερ.

Το παιχνίδι της Λάτσιο με τη Γιουβέντους αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και θα τραβήξει τα βλέμματα, καθώς εκτός της κρισιμότητάς του είναι και νωρίς. Μόλις στις 13:30 θα πατήσουν στο γήπεδο οι ομάδες.

Όσες φορες έχουμε πιάσει στα άρθρα μας τη Γιουβέντους έχουμε βγει ζημιωμένοι για αυτό και δεν ασχολούμαστε ξανά με τελικό αποτέλεσμα.

Θα πάμε στην επιλογή των καρτών σε αυτή την αναμέτρηση, καθώς παραδοσιακά τέτοια παιχνίδια στην Ιταλία έχουν αρκετό…ξύλο.

Η επιλογή Over 5.5 καρτών πληρώνει στο 1.80 και το επιλέγουμε.

Στη συνέχεια, περνάμε στο παιχνίδι της Αταλάντα με την Ίντερ. Οι γηπεδούχοι δεν είναι στα καλύτερα τους, ενώ και οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από εντός έδρας «στραπάτσο» από την Πάρμα και ήττα από την Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Από το συγκεκριμένο παιχνίδι το μόνο που μπορώ να αγοράσω είναι το G/G μαζί με Over 2.5 σε απόδοση 1.60. 

Συνέχεια με το παιχνίδι της Μπολόνια. Εκεί όπου η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τη Νάπολι. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλή κατάσταση, όμως θα το πάμε πιο χαλαρά.

Η επιλογή μας εδώ θα είναι 2χ ΔΕ + Over 2.5 σε απόδοση 2.00. 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΜΟΝΑ

(13:30) Λάτσιο – Γιουβέντους Over 5.5 κάρτες @1.80 / Ποντάρισμα 10 μονάδες

(16:00) Αταλάντα – Ίντερ G/G + Over 2.5 @1.60 / Ποντάρισμα 10 μονάδες

(19:00) Μπολόνια – Νάπολι 2Χ ΔΕ + Over 2.5 @2.00 / Ποντάρισμα 10 μονάδες

ΤΡΙΑΔΑ @5.80 / Ποντάρισμα 3 μονάδες

Η κάβα μου έχει 1973 μονάδες 

Νέο υπόλοιπο κάβας 1940 μονάδες

Avatar

calciopolis

Μισός Ιταλός, από βόρεια μεριά. Θα είμαι εδώ για να δίνω τις εκτιμήσεις μου για το calcio. Εγώ μπορεί να μη την έβρισκα ούτε με το καλάμι, όμως η υπόλοιπη παλιοπαρέα αλωνίζει στα γήπεδα της Serie C.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up