Το στοίχημα από... μέσα
Sinnerman
Αρχική κάβα
🍏2000
Κέρδος/Ζημιά
-57,75
Ανοιχτά
0
Νέο Υπόλοιπο
1942,25
Μ.Ο. Αποδόσεων
4.00
Βασικό ποντάρισμα το σύνολο τερμάτων Βασικό ποντάρισμα το σύνολο τερμάτων
Μπορεί τα παιχνίδια στο Nations League να είναι πολλά και σήμερα, εντούτοις σε μόνο ένα θα σταθώ στοιχηματικά ακολουθώντας ποντάρισμα στο ημίχρονο, αλλά και... Βασικό ποντάρισμα το σύνολο τερμάτων

Μπορεί τα παιχνίδια στο Nations League να είναι πολλά και σήμερα, εντούτοις σε μόνο ένα θα σταθώ στοιχηματικά ακολουθώντας ποντάρισμα στο ημίχρονο, αλλά και στο σύνολο τερμάτων.

Από τα ζευγάρια που ξεχωρίζουν στη σημερινή αγωνιστική του Nations League, είναι φυσικά το Πορτογαλία – Κροατία. Λόγω των δύο Εθνικών που χωρίς αμφιβολία τα τελευταία χρόνια έχουν πραγματοποιήσει πολλές επιτυχίες, ακόμη και ας μη στέφθηκαν όλες με κάποιον τίτλο. Η συνεχόμενη καλή παρουσία, αλλά και τα «αστέρια» που φορούν τα εν λόγω εθνόσημα, αμέσως κάνουν αυτή την κόντρα πολύ σημαντική και ξεχωριστή. Αν θέλετε ακόμη και αμφίρροπη κατ’ εμέ και όχι τόσο εύκολη όπως αποδεικνύεται και από το σετ των αποδόσεων, που δίνονται μεγάλο φαβορί οι Ιβηρες.

Το σύνολο του Φερνάντο Σάντος (κόουτς Πορτογαλίας) ολοκλήρωσε με επιτυχία την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, επικρατώντας εκτός έδρας του Λουξεμβούργου με 2-0 σκορ. Στα τελευταία 16 πιο πρόσφατα ματς που έδωσε, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, μέτρησε μόλις μία ήττα (10-5-1). Γεγονός που δεν εντυπωσιάζει κανέναν και καμιά, μιας και όλοι μας γνωρίζουμε τι εστί Σάντος και ποιος είναι ο τρόπος που αγωνίζεται η οποιαδήποτε αρμάδα που έχει στα… χέρια.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για την ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς (προπονητής Κροατίας). Μετρημένη και με συνοχή σε σχεδόν όλα της τα αγωνιστικά δείγματα. Οταν θέλει και μπορεί να ελέγξει ένα 90λεπτο, με τους παίκτες που διαθέτει, το κάνει με αρκετή ευκολία. Ωστόσο, απόψε το βράδυ επειδή και οι δύο θα είναι αρκετά «μουδιασμένες» ελέω κορωνοϊού, περιμένω ένα αναγνωριστικό καταρχάς πρώτο ημίχρονο.

Δηλαδή, η πρώτη μου επιλογή θα είναι η ισοπαλία στο πρώτο 45λεπτο. Αποτέλεσμα, το οποίο το έχουν εμφανίσει στα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα που έχουν δώσει μεταξύ τους. Το δεύτερο ποντάρισμά μου, θα είναι το σύνολο τερμάτων των 2-3 γκολ. Στηριζόμενος κυρίως στους γηπεδούχους και τη νοοτροπία του παλιού γνώριμού μας κόουτς. Δύσκολα θα δούμε έναν ανοιχτό αγώνα κι ακόμη όμως και να συμβεί, το παραπάνω εύρος τερμάτων καλύπτει πολλά πιθανά σκορ και αξίζει το στοιχηματισμό του.

ΠΡΟΤΑΣΗ: (21:45) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ: Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (2.10) (5 ΜΟΝΑΔΕΣ)

(21:45) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ: 2-3 ΓΚΟΛ (1.95) (5 ΜΟΝΑΔΕΣ)

Avatar

Sinnerman

Από τη στήλη μου, θα προσπαθήσω εγώ και φυσικά όλοι οι συνάδελφοι, να βγάζουμε το χαρτζιλίκι μας. Από τα χρήματα πάντοτε, που θα είναι διαθέσιμα για το χόμπι μας. Γιατί και το στοίχημα ένα είδος χόμπι είναι και σίγουρα δύσκολα βγάζεις χρήματα μόνο μέσα από αυτό. Εύχομαι παρέα να κάνουμε όσες το δυνατόν λιγότερες στοιχηματικές «αμαρτίες», για το καλό της τσέπης μας φυσικά!

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up