Το στοίχημα από... μέσα
mrblunt
Αρχική κάβα
2000
Κέρδος/Ζημιά
🔴-63.2
Ανοιχτά
15.8
Νέο Υπόλοιπο
1921
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.40
Γαλλία-Πορτογαλία…με στόχο τα ταμεία Γαλλία-Πορτογαλία…με στόχο τα ταμεία
  Πέρασε καιρός από την τελευταία φορά που τα είπαμε από αυτήν εδώ τη στήλη. Ήταν απαραίτητο και κυρίως αναπόφευκτο για μια σειρά από... Γαλλία-Πορτογαλία…με στόχο τα ταμεία

 

Πέρασε καιρός από την τελευταία φορά που τα είπαμε από αυτήν εδώ τη στήλη. Ήταν απαραίτητο και κυρίως αναπόφευκτο για μια σειρά από προσωπικούς λόγους. Ως εκ τούτου δεν θα κριτικάρω καθόλου τα αποτελέσματα(1/2 κάναμε) της τελευταίας στήλης και θα περάσω αμέσως στις σημερινές επιλογές.

Ευκαιρία ανάκαμψης στη Γκιμαράες

Στο “Αφόνσο Ενρίκε” του Γκιμαράες, η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τη Φαρένσε. Η γηπεδούχος ξεκίνησε τη χρονιά με πολλές φιλοδοξίες, καλές μεταγραφές και υψηλούς στόχους. Τα αποτελέσματα δεν την δικαιώνουν ως τώρα, κυρίως λόγω κακής απόδοσης στα εντός έδρας ματς(2Ν-4Η και 4-9 γκολ). Άπαντες στο σύλλογο το γνωρίζουν και σήμερα έχουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ανάκαμψη. Η Φαρένσε ανέβηκε φέτος στην 1η κατηγορία και ως είθισται με αυτές τις ομάδες σχεδόν όλοι οι βαθμοί είναι από τα εντός έδρας ματς. Στα εκτός το κοντέρ γράφει 0Ν-1Ι-5Η και 3-10 γκολ, φανερώνοντας την πραγματική δυναμική της. Επιπλέον, με μια ματιά στη βαθμολογία καταλαβαίνει ο καθέναςπως πρόκειται για πρωτάθλημα….2,5 ταχυτήτων. Οι 3 πρώτες μόνες τους, οι επόμενες 3 για δύο θέσεις στα προκριματικά του Γιουρόπα και από την 7η θέση και κάτω όλες μαζί για τη σωτηρία! Υπερβολή λέτε? η 7η Σάντα Κλάρα έχει 15βαθμούς και οι 3 τελευταίες έχουν 11!!! Με λίγα λόγια 12 ομάδες στριμώχνονται σε ένα διάστημα 4 βαθμών. Η σημερινή αναμέτρηση εξαρτάται ξεκάθαρα από τη Γκιμαράες με μόνο αρνητικό τις κακές εντός έδρας επιδόσεις. Στο 1,80 η απόδοση νίκης των γηπεδούχων.

Άξιοι εμπιστοσύνης Παρί-Ποκετινό

Στο Ρεϊμόντ Κοπά του Ανζέ η τοπική ομάδα υποδέχεται την Παρί Σαν Ζερμέν.  Άκρως αξιόλογη πορεία πραγματοποιεί η γηπεδούχος ούσα στην 7η θέση. Σταθερή η πορεία της χωρίς ιδιαίτερες μεταπτώσεις, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την εντός/εκτός παρουσία της. Απέναντι στην Παρί όλα είναι διαφορετικά όμως. Ειδικά μετά την πρόσληψη Ποκετινό, η Παρί δείχνει πως βρήκε επιτέλους προπονητή ισοϋψή με τους πανάκριβους αστέρες της. Έτσι και αλλιώς μιλάμε για τεράστια ποιοτική διαφορά ανάμεσα στους δύο αντιπάλους αλλά πλέον αυτή η διαφορά εκτείνεται και στο κομμάτι της τακτικής. Νίκη της Παρί σε συνδυασμό με όβερ 1,5 γκολ σε απόδοση 1,55 η επιλογή μου.

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

(20:00) Γκιμαράες – Φαρένσε  1 @ 1,80

(22:00) Ανζέ – Παρί Σαν Ζερμέν   2+όβερ 1,5 γκολ @ 1,55

Δυάδα @ 2,79 / 10 μονάδες

 

Η κάβα μου έχει 1930 μονάδες

Νέο υπόλοιπο κάβας 1920 μονάδες

Avatar

mrblunt

Και μπάλα έχω και μπάσκετ έχω και ότι άλλο μου προκύψει θα έχω. Και στη θεωρία κάτι κάνω (μαθηματικός γαρ) και από παιχνίδια κάτι ξέρω (ντίλερ κρουπιέρης βλέπεις…) και ¨αρρώστια¨ με τα σπορ έχω(αθλητής έστω και προ αμνημονεύτων χρόνων!). Bluntlyspeakingμια τρίχα από τα…. πόδια των bookείμαι. Αλλά ποιος είπε ότι θέλω πάρω τη θέση τους????

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up