Το στοίχημα από... μέσα
KASPAROF
Αρχική κάβα
2000
Κέρδος/Ζημιά
-150
Ανοιχτά
10
Νέο Υπόλοιπο
1850
Μ.Ο. Αποδόσεων
10
Δυναμικό come back του Κasparof Δυναμικό come back του Κasparof
Καλημέρα, καλημέρα μετά από πολύ καιρό ελέω εθνικών ομάδων. Δεν λέω, καλές και σημαντικές οι εθνικές, αλλά μας κόβουν την φόρα. Επιστρέφουμε σε εγχώριες... Δυναμικό come back του Κasparof

Καλημέρα, καλημέρα μετά από πολύ καιρό ελέω εθνικών ομάδων. Δεν λέω, καλές και σημαντικές οι εθνικές, αλλά μας κόβουν την φόρα. Επιστρέφουμε σε εγχώριες διοργανώσεις  και πάμε να δούμε αναλυτικά.

Σκοράρουν και οι δύο

Ξεκινάμε με την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με το ντέρμπι κορυφής της Μπόχουμ κόντρα στην Χόλσταϊν  Κίελ. Αμφίσκορες ως επί το πλείστον οι μεταξύ τους αναμετρήσεις με αρκετά γκολ. Ποντάρισμα σε G/G & Under 5,5 απόδοσης 1,75.

Έχει το γκολ η Βολφσμπουργκ

Συνεχίζουμε τώρα στην Bundesliga και το παιχνίδι της Βόλφσμπουργκ κόντρα στην Κολωνία. Over 2,5 στα τελευταία πέντε μεταξύ τους παιχνίδια σε καλή κατάσταση η Βόλφσμπουργκ θα κυνηγήσει ό,τι μπορεί η Κολωνία στην μάχη σωτηρίας που δίνει. Κοιτάμε το Over 2,5 σε απόδοση 1,88.

Να <<ξεμπουκώσει>> η Νάπολι

Αγαπημένη Ιταλία και Serie Α εκεί που ξεχωρίζω το Νάπολι – Κροτόνε. Χρειάζεται ένα καλό ξέσπασμα για τους Ναπολιτάνους και αυτό το ματς προσφέρεται για μια γεμάτη εμφάνιση. 1 & Over 2,5 το σημείο μας με απόδοση 1,65.

Φουλ επίθεση οι Ρωμαίοι

Κλείνουμε το παρολί με το Σασουόλο – Ρόμα. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι από τις δύο ομάδες με εκατέρωθεν γκολ. Ειδικά η Ρόμα το βρίσκει αλλά και η Σασουόλο είναι αρκετά δυνατή επιθετικά. G/G & Οver 2,5 σε απόδοση 1,87.

Το παρολί μας επιστρέφει 10,15 φορές τα λεφτά μας.

Καλή τύχη!!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

(14:00) MΠΟΧΟΥΜ – ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΚΙΕΛ G/G & UNDER 5,5 @ 1,75

(16:30) ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΟΛΩΝΙΑ OVER 2,5 @ 1,88

(16:00) NAΠΟΛΙ – ΚΡΟΤΟΝΕ 1 & OVER 2,5 @ 1,65

(16:00) ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΡΟΜΑ G/G & OVER 2,5 @ 1,87

ΣΥΝΟΛΟ ΤΕΤΡΑΔΑΣ 10,15/ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ

Η κάβα μου έχει 1890 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο κάβας : 1880 μονάδες.

KASPAROF

KASPAROF

Με βάση την αγάπη για το ποδόσφαιρο και το ενδιαφέρον από μικρός για όλα τα πρωταθλήματα, για παίκτες, για ομάδες ασχολήθηκα κι εγώ με το στοίχημα. Βέβαια εδώ δεν είμαστε ούτε για να τζογάρουμε, αλλά ούτε για να ποντάρουμε στην τύχη. Ως γνωστόν με τα λίγα δεν βγάζεις πολλά... άλλωστε το στοίχημα δεν είναι μόνο τύχη, είναι μελέτη και τακτική. Εδώ λοιπόν θα μελετάμε τον αντίπαλο (μπουκ) και θα φτιάχνουμε την τακτική μας ώστε να βγάζουμε το χαρτζιλίκι μας, χωρίς υπερβολές και πολύ τζογάρισμα.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up