Το στοίχημα από... μέσα
Professor
Αρχική κάβα
👨‍🏫2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+110
Ανοιχτά
10 μονάδες
Νέο Υπόλοιπο
🟢2100 μονάδες
Μ.Ο. Αποδόσεων
16
Ελκυστικό το 0-3 της Θήρας επί του ΑΟ Λαμίας Ελκυστικό το 0-3 της Θήρας επί του ΑΟ Λαμίας
Καλημέρα σε όλους και ευχές για ένα όσο το δυνατόν πιο όμορφο Σαββατοκύριακο. Ο καθηγητής είναι και πάλι εδώ και παρά τις κακουχίες που... Ελκυστικό το 0-3 της Θήρας επί του ΑΟ Λαμίας

Καλημέρα σε όλους και ευχές για ένα όσο το δυνατόν πιο όμορφο Σαββατοκύριακο. Ο καθηγητής είναι και πάλι εδώ και παρά τις κακουχίες που έχουν συμβεί, σήμερα έχει σημείο με αξία από γυναικείο βόλεϊ.

Αρχικά, αξίζει να σημειωθεί πως το βόλεϊ, θα υπάρχει συχνά πυκνά ανάμεσά μας για να δίνει χρώμα στη ζωή μας. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος γυναικών είναι η καλύτερη ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο το συγκεκριμένο σπορ στη στήλη μας.

Το παιχνίδι με το οποίο θα καταπιαστούμε σήμερα είναι αυτό της περσινής φιναλίστ ΑΟ Θήρας με τη νεοφώτιστη ομάδα του ΑΟ Λαμίας. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν πολύ δυνατοί και θα είναι και πάλι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές και τους διεκδικητές του τίτλου.

Από την άλλη, ο ΑΟΛ έχει τον ενθουσιασμό του νεοφώτιστου, όμως μια σειρά από ατυχή γεγονότα έχουν πλήξει την ομάδα του Ηλία Αγγέλη. Η λίμπερο Κακουράτου έσπασε το χέρι της τελευταία στιγμή και θα μείνει εκτός, όπως επίσης και η ακραία Καλανταρίδου, που φαίνεται αμφίβολη. Τέλος, οι κεντρικές Τσομπανίδου και Κούση έχουν και αυτές μικροτραυματισμούς και η συμμετοχή τους κρίνεται αμφίβολη.

Το 0-3 της Θήρας πληρώνει στο 2.05 και είναι μια επιλογή που θα ακολουθήσουμε σήμερα και αν θέλει θα πληρώσει. Τουλάχιστον έχει λογική και πολλές πιθανότητες να συμβεί.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(18:00) ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ – ΑΟ ΘΗΡΑΣ 0-3 σετ @2.05 / ποντάρισμα 29 μονάδες

Η κάβα μου έχει 1839 μονάδες

Νέο υπόλοιπο κάβας 1810 μονάδες

Avatar

Professor

Λάτρης της αθλητικής δημοσιογραφίας αλλά και του στοιχήματος. Πρώτο στοίχημα στο Mundial του 2006. Κερδισμένο. Αυτό ήταν. Από τότε δε σταμάτησα το...σπορ και ευελπιστώ όλοι μαζί παρέα να νικήσουμε τον κουβά.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up