Το στοίχημα από... μέσα
Asiatis
Αρχική κάβα
⛩2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+35
Ανοιχτά
15
Νέο Υπόλοιπο
🟢2020
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.75
Εμπιστοσύνη στην ποιότητα της Χεμπέι και παρολί στο 12.96 Εμπιστοσύνη στην ποιότητα της Χεμπέι και παρολί στο 12.96
Ακόμη ένα 2/2 στη στήλη του Σαββάτου. Στο συν η κάβα, ωστόσο η αλήθεια θα φανεί στο τέλος της σεζόν. Σημείο από Κίνα σήμερα... Εμπιστοσύνη στην ποιότητα της Χεμπέι και παρολί στο 12.96

Ακόμη ένα 2/2 στη στήλη του Σαββάτου. Στο συν η κάβα, ωστόσο η αλήθεια θα φανεί στο τέλος της σεζόν. Σημείο από Κίνα σήμερα στο “μικροσκόπιο”.

Τα πάμε πολύ καλά. Προς το παρόν, δηλαδή. Ελπίζουμε πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη. Οσοι παίζετε χρόνια στοίχημα, αντιλαμβάνεστε πως κάποιον καιρό, ό,τι και να παίζετε το πιάνετε, ενώ έχει άλλες περιόδους, όπου ακόμη και το 1.10 κάτι θα συμβεί και θα σπάσει. 

Πάμε στα φρέσκα. Σήμερα ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική και στον Β’ όμιλο. Οι “θεοί” θα παίξουν μέχρι και την Δευτέρα ακόμη δύο αγωνιστικές. Χαρά στο κουράγιο τους. Στον Β’ όμιλο τα πάντα είναι ανοικτά σε σχέση με τις 2 θέσεις που θα οδηγήσουν στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Η Χεμπέι λοιπόν σήμερα παίζει με την Τιαντζίν, η οποία δεν έχει ακόμη νίκη. Γιατί όμως πληρώνει στο 1.80 η νίκη της Χεμπέι; Γιατί η Τιαντζίν ενισχύθηκε σημαντικά για να παίξει τη ζαριά της στο φινάλε για τη σωτηρία. Τώρα δεν πολύ σκάει.

Η Χεμπέι λοιπόν σήμερα έχει την ευκαιρία να πάρει ένα τρίποντο “χρυσό”, και να πάει στις τελευταίες δύο αγωνιστικές με άλλον αέρα. Εχει ποιότητα και σύνολο πιο δεμένο από τον αντίπαλο. Αυτό το 1.80 μου κάνει τρομερή εντύπωση. Υπο διαφορετικές συνθήκες, αυτό θα έδινε περίπου 1.25… λόγω του φορμαρίσματος της Τέντα ανέβηκε.

Λιγότερα θα πω και θα ποντάρω για τα άλλα δυο ματς της ημέρας. Πολύ ισορροπημένη η κόντρα της Λιφαν με τη Ζαλ. Αμφότερες διεκδικούν τις δύο προαναφερθείσες θέσεις. Πολύ πιθανή η ισοπαλία στην μεταξύ τους κόντρα. Το σύνολο των 2-3 τερμάτων, τέλος στο ματς της ΣΙΠΓ θεωρώ πάντα πως είναι ένα καλό σημείο, ειδικά στο 2.15. Η Σιτζιαζουάνγκ κάνει “νερά” εσχάτως και θα προσέξει στην κόντρα με τον μεγάλο της αντίπαλο.

Καλή επιτυχία!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

(13:00) Τιαντζίν Τ. – Χεμπέι 2 @1.80 / 8,32 μονάδες
(14:35) Λιφάν – Ζαλ Χ @ 3.35 / 4 μονάδες
(15:00) Σιτζιαζουάνγκ – Σαγκάη ΣΙΠΓ 2-3 γκολ @ 2.15 / 5 μονάδες

Παρολί τριάδα @ 12.96 / 1 μονάδα

Η κάβα μου έχει 2028,32 μονάδες.
Νέο υπόλοιπο κάβας: 2010

Avatar

Asiatis

Ο νους του παίκτη του στοιχήματος, στο άκουσμα της λέξεις "Ασία" και "ασιατικά", πάει στα ειδικά στοιχήματα με το χάντικαπ. Πολλοί άλλοι σκέφτονται μικρά "κιτρινιάρικα" ανθρωπάκια που φωνάζουν και πετάνε -πολλά- λεφτά σε αγορές. Εγώ, με ψύχραιμο βλέμμα και γνώση ετών, θα σας ξεναγήσω στα πρωταθλήματα της Ιαπωνίας, της Κίνα, της Ν. Κορέας, του Κατάρ, και ό,τι προκύψει από αυτό το μέτωπο. Οι ευκαιρίες είναι πολλές. Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς θα τις εκμεταλλευτούμε, με γνώμονα το κέρδος κι όχι τον τζόγο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up