Το στοίχημα από... μέσα
Asiatis
Αρχική κάβα
⛩2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+35
Ανοιχτά
15
Νέο Υπόλοιπο
🟢2020
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.75
Εμπιστοσύνη στους πρωταθλητές Εμπιστοσύνη στους πρωταθλητές
Το πρωτάθλημα της Ιαπωνίας τρέχει δίχως σταματημό. Σήμερα θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με αυτό. Στο “τσακ” δεν έσπασε τον άσο της Περσέπολις η Αλ Τααβόν,... Εμπιστοσύνη στους πρωταθλητές

Το πρωτάθλημα της Ιαπωνίας τρέχει δίχως σταματημό. Σήμερα θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με αυτό.

Στο “τσακ” δεν έσπασε τον άσο της Περσέπολις η Αλ Τααβόν, οπότε η έκπληξη που κυνηγήσαμε χάθηκε στα σημεία. Οι Σαουδάραβες στο πρώτο μέρος ήταν καλύτεροι και δικαιούταν ένα τέρμα. Δεν το πέτυχαν και τελικά το δέχθηκαν (83′) στην καλή περίοδο της Περσέπολις. Ετσι είναι η μπάλα, έτσι είναι και το στοίχημα.

Σήμερα θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με το πρωτάθλημα της Ιαπωνίας. Η πρωταθλήτρια Γιοκοχάμα Μαρίνος φέτος παραπαίει. Μετά από 17 αγώνες βρίσκεται στη μέση του ταμπλό, ενώ δεν έχει κάνει νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια της. Αν μη τι άλλο διόλου τιμητικό ρεκόρ για το σύνολο του Ποστέκογλου, που αργότερα έχει και μάχες στο Τσαμπιονς Λιγκ. Σήμερα αντιμετωπίζει τη Σιμίζου, η οποία επίσης τρέχει ένα αρνητικό σερί με 6 ήττες.  Η ομάδα του Κλαμόφσκι κοσμεί με “υπερηφάνεια” την τελευταία θέση του ταμπλό.

Αν μη τι άλλο, εδώ παρουσιάζεται η ευκαιρία της Γιοκοχάμα να ξεκινήσει το comeback της. Εχει τους παίκτες, αλλά και τη διάθεση να τα καταφέρει. Η Σιμίζου έχει τα χάλια της, με τον άσο στο 1.55 να αποτελεί το βασικό μας ποντάρισμα. Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες είναι η χαρά του over. Συνεπώς θα συνδυάσω τον άσο με το Over 2,5, που πληρώνει στο 1.80.

Μοναδικό “μελανό” σημείο η παράδοση που έχει εντός η Γιοκοχάμα με τη Σιμίζου, ωστόσο οι παραδόσεις είναι για να σπάνε…

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Η κάβα μου έχει 2000 μονάδες

(13:30) ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ Μ. – ΣΙΜΙΖΟΥ 1@1.55 / 20 Μονάδες
(13:30) ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ Μ. – ΣΙΜΙΖΟΥ  1+OVER 2,5@1.80 / 5 Μονάδες

Η κάβα μου πλέον έχει 1975 μονάδες

Avatar

Asiatis

Ο νους του παίκτη του στοιχήματος, στο άκουσμα της λέξεις "Ασία" και "ασιατικά", πάει στα ειδικά στοιχήματα με το χάντικαπ. Πολλοί άλλοι σκέφτονται μικρά "κιτρινιάρικα" ανθρωπάκια που φωνάζουν και πετάνε -πολλά- λεφτά σε αγορές. Εγώ, με ψύχραιμο βλέμμα και γνώση ετών, θα σας ξεναγήσω στα πρωταθλήματα της Ιαπωνίας, της Κίνα, της Ν. Κορέας, του Κατάρ, και ό,τι προκύψει από αυτό το μέτωπο. Οι ευκαιρίες είναι πολλές. Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς θα τις εκμεταλλευτούμε, με γνώμονα το κέρδος κι όχι τον τζόγο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up