Το στοίχημα από... μέσα
mrblunt
Αρχική κάβα
2000
Κέρδος/Ζημιά
🔴-63.2
Ανοιχτά
15.8
Νέο Υπόλοιπο
1921
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.40
Επιλογές στο 2.40 από το Nations League Επιλογές στο 2.40 από το Nations League
Πέρασε και δεν ακούμπησε η προηγούμενη στήλη και πολύ εύκολα μάλιστα! Ας όψεται ο Ολυμπιακός και το πολύ κακό ξεκίνημα που έκανε. Όσο για... Επιλογές στο 2.40 από το Nations League

Πέρασε και δεν ακούμπησε η προηγούμενη στήλη και πολύ εύκολα μάλιστα! Ας όψεται ο Ολυμπιακός και το πολύ κακό ξεκίνημα που έκανε. Όσο για το Σερβία – Σκωτία; στο ημίχρονο είχε 2 κίτρινες, στο 49΄ βγαίνει η τρίτη, στο 52΄γίνεται το 0-1 και μετά απλά… τίποτα. Αυτά και αν είναι μέσα στο παιχνίδι όμως, οπότε πάμε παρακάτω.

Εμπιστοσύνη στην πλήρης Γερμανία

Στη “Ρεντ Μπουλ Αρένα” της Λειψίας η Γερμανία υποδέχεται την Ουκρανία. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα γίνει το ματς μιας και η Ουκρανία έχει χτυπηθεί από τον κορονοιό. Σίγουροι απόντες είναι τέσσερις και αναμένονται τα αποτελέσματα των τελευταίων τεστ. Οι Γερμανοί είναι πλήρεις και στις δηλώσεις τους δείχνουν πως τους ενδιαφέρει ο αγώνας. Αναμφίβολα υπερτερούν αγωνιστικά, αλλά η άμυνα τους είναι ασταθής και με αποτρέπει από το -1.5 χάντικαπ οπότε θα επιλέξω για τα προγνωστικά στοιχήματος το  combo 1+όβερ 2.5 στο 1.60.

Στόχος η αποφυγή του υποβιβασμού

Στη Στοκχόλμη η Σουηδία φιλοξενεί την Κροατία. Μοναδικό κίνητρο του αγώνα η αποφυγή της τελευταίας θέσης και του υποβιβασμού σε χαμηλότερης δυναμικότητας γκρουπ. Οι γηπεδούχοι καίγονται για τη νίκη καθώς δεν έχουν βαθμό ως τώρα και οι ισοβαθμίες δεν τους ευνοούν παρά μόνο με συγκεκριμένα σκορ. Οι Κροάτες έχουν 3 βαθμούς, είναι πλήρεις έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και προσωπικότητες εντός γηπέδου και πιστεύω ότι δεν θα ηττηθούν σήμερα. Διπλή ευκαιρία στο Χ2 σε απόδοση1.5.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

(21:45) Γερμανία – Ουκρανία  1+όβερ 2.5 @ 1.60
(21:45) Σουηδία – Κροατία  Χ2(Δ.Ε.) @ 1.5

Δυάδα @ 2.4 / 13 μονάδες

Η κάβα μου έχει 1996.8 μονάδες.
Νέο υπόλοιπο κάβας 1983.8 μονάδες.

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Avatar

mrblunt

Και μπάλα έχω και μπάσκετ έχω και ότι άλλο μου προκύψει θα έχω. Και στη θεωρία κάτι κάνω (μαθηματικός γαρ) και από παιχνίδια κάτι ξέρω (ντίλερ κρουπιέρης βλέπεις…) και ¨αρρώστια¨ με τα σπορ έχω(αθλητής έστω και προ αμνημονεύτων χρόνων!). Bluntlyspeakingμια τρίχα από τα…. πόδια των bookείμαι. Αλλά ποιος είπε ότι θέλω πάρω τη θέση τους????

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up