Το στοίχημα από... μέσα
Asiatis
Αρχική κάβα
⛩2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+35
Ανοιχτά
15
Νέο Υπόλοιπο
🟢2020
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.75
“Ζέσταμα” με 2.35 από το Βιετνάμ “Ζέσταμα” με 2.35 από το Βιετνάμ
Αναμετρήσεις από την έναρξη των πλέι οφ στο πρωτάθλημα του Βιετνάμ στο πλάνο. Πληρωθήκαμε στην τελευταία μας στήλη την Τετάρτη, με την επιλογή στο... “Ζέσταμα” με 2.35 από το Βιετνάμ

Αναμετρήσεις από την έναρξη των πλέι οφ στο πρωτάθλημα του Βιετνάμ στο πλάνο.

Πληρωθήκαμε στην τελευταία μας στήλη την Τετάρτη, με την επιλογή στο Κύπελλο της Ιαπωνίας. Πέρασε η έκπληξη που προτείναμε, ενώ έκπληξη είχε και το άλλο ζευγάρι του ημιτελικού.

Η δράση στα εθνικά πρωταθλήματα είναι περιορισμένη. Το καλεντάρι της ΦΙΦΑ γράφει αναμετρήσεις Εθνικών ομάδων, με αποτέλεσμα τα πρωταθλήματα να βρίσκονται σε παύση.

Στο πλάνο το Βιετνάμ

Από εκεί και πέρα, στο ΠΣΚ που μπήκαμε έχουμε αγώνες για τις μικρότερες κατηγορίες πολλών χωρών, ενώ υπάρχει και δράση σε κάποιες “ξέμπαρκες” λίγκες. Στην αντίληψή μου έπεσε λοιπόν αυτή του Βιετνάμ. Μια λίγκα που παρακολούθησα πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων τον Μάιο και κατάλαβα ότι εκεί οι άνθρωποι το “έχουν” με τις ανατροπές και τις εκπλήξεις.

Πέρα από αυτό, η V-League την ώρα που κάλπαζε η πανδημία, είχε ανοικτές τις κερκίδες στον κόσμο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να την πατήσει άσχημα. Με αυτόν τον τρόπο οδηγήθηκαν μάλιστα οι αρχές στη διακοπή της για ένα δίμηνο. Πλέον επέστρεψε, και παλεύει να τελειώσει με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ.

Η ισοπαλία της ημέρας εδώ

Αύριο λοιπόν στην πρώτη κατηγορία παίζει μια από τις ομάδες που με πήγαν καλά. Η στρατιωτική Δε Κονγκ. Αλλιώς Βιεττέλ.  Αυτή στην κανονική διάρκεια τερμάτισε δεύτερη πραγματοποιώντας θαυμάσια πορεία. Επόμενος αντίπαλος της είναι η Γκία Λάι, η οποία εμφανίστηκε βελτιωμένη μετά τη διακοπή. Μέχρι εκεί βέβαια, καθώς είναι μια μικρομεσαία ομάδα. Με βάση την εικόνα της Βιεττέλ, αλλά και τη συνολική των φιλοξενούμενων, ο άσος στο 2.35 έχει αξία. Πέρα από τον άσο, το G/G στο 1.65 πιστεύω πως έχει αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης, καθώς εκεί τα παιχνίδια είναι αρκετά ανοικτά.

Δεν θα ανοιχτώ στα πονταρίσματά μου, καθώς το Σαββατοκύριακο έχει πιο “σοβαρά” πρωταθλήματα, με σημεία που μου γυαλίζουν εδώ και μέρες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(15:οο) Βιεττέλ – Γκία Λάι 1 @ 2.35 / 3 μονάδες
(15:οο) Βιεττέλ – Γκία Λάι G/G @ 1.65 / 5 μονάδες 

Η κάβα μου έχει 2026.1 μονάδες.
Νέο υπόλοιπο κάβας 2018.1 μονάδες.

Asiatis

 

Avatar

Asiatis

Ο νους του παίκτη του στοιχήματος, στο άκουσμα της λέξεις "Ασία" και "ασιατικά", πάει στα ειδικά στοιχήματα με το χάντικαπ. Πολλοί άλλοι σκέφτονται μικρά "κιτρινιάρικα" ανθρωπάκια που φωνάζουν και πετάνε -πολλά- λεφτά σε αγορές. Εγώ, με ψύχραιμο βλέμμα και γνώση ετών, θα σας ξεναγήσω στα πρωταθλήματα της Ιαπωνίας, της Κίνα, της Ν. Κορέας, του Κατάρ, και ό,τι προκύψει από αυτό το μέτωπο. Οι ευκαιρίες είναι πολλές. Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς θα τις εκμεταλλευτούμε, με γνώμονα το κέρδος κι όχι τον τζόγο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up