Το στοίχημα από... μέσα
Asiatis
Αρχική κάβα
⛩2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+35
Ανοιχτά
15
Νέο Υπόλοιπο
🟢2020
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.75
Η ευκαιρία της Ουλσάν Η ευκαιρία της Ουλσάν
Η Ουλσάν το μεσημέρι της Κυριακής υποδέχεται την Γκουανγζού. Το Σάββατο, ο μεγάλος της αντίπαλος για τον τίτλο -Γεονμπούκ- υπέστη ήττα σοκ με 2-0... Η ευκαιρία της Ουλσάν

Η Ουλσάν το μεσημέρι της Κυριακής υποδέχεται την Γκουανγζού. Το Σάββατο, ο μεγάλος της αντίπαλος για τον τίτλο -Γεονμπούκ- υπέστη ήττα σοκ με 2-0 από τη Σεονγκνάμ. Τι σημαίνει αυτό;

Οι τέσσερις βαθμοί διαφορά, μπορούν να γίνουν επτά. Η διαφορά τερμάτων των “Χιρόγκι” είναι σαφώς καλύτερη από αυτή των “πράσινων”, με αποτέλεσμα οι  επτά, να είναι στην πραγματικότητα οκτώ.

Στην κόντρα με την Γκουανγζού η αποστολή της δεν θα είναι και τόσο εύκολη. Η νεοφώτιστη ομάδα προέρχεται από την πλέον εντυπωσιακή νίκη της σεζόν, με 6-4 στην έδρα της Νταεγκού. Εδώ θα παίξει δίχως άγχος και είναι έτοιμη να βάλει “φρένο” στις φιλοδοξίες του συνόλου του Κιμ Ντο Χουν.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οι γηπεδούχοι θα πάρουν τη νίκη. Είναι χρυσή η ευκαιρία για να ξεφύγουν. Το περσινό πάθημα φαίνεται πως τους έγινε μάθημα. Οπότε δεν θα αφήσουν αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Ο άσος βέβαια δεν μας ικανοποιεί στο 1.50. Για να τονώσουμε την απόδοση, θα τη συνδυάσουμε με το goal, καθώς οι φιλοξενούμενοι πιθανότατα να βρουν σκορ.

Ποντάρω 10 μονάδες στο: Ουλσάν – Γκουανγκζού 1+g/g

Απόδοση σημείου: 3.00

Είχα στην κάβα μου 2015 μονάδες, με το νέο μου υπόλοιπο να είναι στις 2005.

Avatar

Asiatis

Ο νους του παίκτη του στοιχήματος, στο άκουσμα της λέξεις "Ασία" και "ασιατικά", πάει στα ειδικά στοιχήματα με το χάντικαπ. Πολλοί άλλοι σκέφτονται μικρά "κιτρινιάρικα" ανθρωπάκια που φωνάζουν και πετάνε -πολλά- λεφτά σε αγορές. Εγώ, με ψύχραιμο βλέμμα και γνώση ετών, θα σας ξεναγήσω στα πρωταθλήματα της Ιαπωνίας, της Κίνα, της Ν. Κορέας, του Κατάρ, και ό,τι προκύψει από αυτό το μέτωπο. Οι ευκαιρίες είναι πολλές. Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς θα τις εκμεταλλευτούμε, με γνώμονα το κέρδος κι όχι τον τζόγο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up