Το στοίχημα από... μέσα
insidebet
Αρχική κάβα
Κέρδος/Ζημιά
Ανοιχτά
Νέο Υπόλοιπο
Μ.Ο. Αποδόσεων
Η ώρα των Insiders στις 13:00 ζωντανά στο Youtube Η ώρα των Insiders στις 13:00 ζωντανά στο Youtube
Καλησπέρα καλησπέρα. Η τρίτη εκπομπή «Η ώρα των Insiders» έρχεται σήμερα στις 13:00 για να σας κρατήσει συντροφιά, αναλύοντας τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου και... Η ώρα των Insiders στις 13:00 ζωντανά στο Youtube

Καλησπέρα καλησπέρα. Η τρίτη εκπομπή «Η ώρα των Insiders» έρχεται σήμερα στις 13:00 για να σας κρατήσει συντροφιά, αναλύοντας τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου και δίνοντας μελετημένες προτάσεις.

Στις 13:00 λοιπόν θα βγει στον ιντερνετικό «αέρα» του youtube η πρώτη εκπομπή του Insidebet, με οικοδεσπότες του Kasparof και Professor και καλεσμένους όλους εσάς για να αναλύσουν τα παιχνίδια, να δώσουν live παιχνίδια και φυσικά για να μιλήσουν μαζί σας.

Χωρίς κόσμο, βλέπουμε πως τα γήπεδα είναι…κρύα. Για αυτό ζητάμε τη στήριξή σας. Μια εκπομπή δε γίνεται να πάρει μπρος χωρίς τον κόσμο της.

Πάμε να γίνουμε η συνήθεια του Σαββατοκύριακου (και όχι μόνο). Μαζί σας!

Παρακάτω το κανάλι του Insidebet στο youtube. Μπείτε, δείτε και κάντε εγγραφή και καμπανάκι για να βλέπετε πότε είμαστε στον «αέρα» ή φυσικά για να παρακολουθήσετε κάποια από τις εκπομπές που χάσατε.

Σε αυτό το πάρτι, είστε ΟΛΟΙ καλεσμένοι.

Για να μπείτε στο κανάλι πατήστε ΕΔΩ

Δείτε Live την εκπομπή μας

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up