Το στοίχημα από... μέσα
Στοιχηματική «στρατηγική», πως θα μάθετε να παίζετε…ποιοτικά! Στοιχηματική «στρατηγική», πως θα μάθετε να παίζετε…ποιοτικά!
Η στρατηγική είναι μια πολύ αέναη έννοια. Ποικίλει από προσωπικότητα σε προσωπικότητα. Κανείς δε μπορεί να «διδάξει» μια απόλυτη στρατηγική στο στοίχημα. Παρόλα αυτά,... Στοιχηματική «στρατηγική», πως θα μάθετε να παίζετε…ποιοτικά!

Η στρατηγική είναι μια πολύ αέναη έννοια. Ποικίλει από προσωπικότητα σε προσωπικότητα. Κανείς δε μπορεί να «διδάξει» μια απόλυτη στρατηγική στο στοίχημα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ορισμένοι «άγραφοι κανόνες» που λίγο πολύ πρέπει να ακολουθούνται από όλους.

Αρχικά πρέπει να καταλάβουμε άπαντες, πως οι μπούκερς δεν είναι αφελείς. Έχουν ξοδέψει ατελείωτες ώρες μελέτης ώστε να βγάλουν την απόδοση που θα ευνοήσει και θα θωρακίσει τους ίδιους και την εταιρία που δουλεύουν.

Επομένως, αφήνοντας πίσω την κλισέ ατάκα «έπιασα κορόιδο τον μπουκ» θα πρέπει να πορευτούμε, δίνοντας έμφαση στις δικές μας σωστές κινήσεις και όχι στα «λάθη» των μπουκς. Προσοχή! Κανείς δε λέει ότι και αυτοί δεν κάνουν λάθη. Αν εντοπίσουμε κάποιο το εκμεταλλευόμαστε. Απλά με προσοχή και φειδώ.

Πάμε λοιπόν να θέσουμε ορισμένους στοιχηματικούς «κανόνες», χαράσσοντας τη στρατηγική μας.

Κανόνας Νο 1. Ποτέ δε ποντάρουμε παιχνίδια στην τύχη. Δεδομένα έχουν υπάρξει στιγμές που έχοντας χάσει ένα καλό δελτίο στο όριο, ποντάρουμε ότι να’ναι. Λάθος. Ακόμη και το 1 ευρώ που θα παίξουμε εκείνη τη στιγμή βιαστικά και τυχαία, μπορεί να είναι πολύτιμο και να κάνει τη διαφορά στη συνέχεια. Άλλωστε, στο προηγούμενο κεφάλαιο, εξηγήσαμε τη διαφορά μεταξύ παίκτη και τζογαδόρου και τη λεπτή γραμμή που τους χωρίζει.

Κανόνας Νο 2. Παίζουμε πάντα όσο μπορούμε να αντέξουμε. Δεν υπερβαίνουμε το αρχικό μας μπάτζετ. Ένας καλός τρόπος για να μπορούμε να παίζουμε πιο άνετα, είναι να θέτουμε εξ’αρχής όριο. Για παράδειγμα. Την τρέχουσα εβδομάδα, μου περισσεύουν 20 ευρώ για στοίχημα. Επιλέγω τα παιχνίδια που θέλω και ποντάρω αντίστοιχα. Μόλις τελειώσουν τα διαθέσιμα χρήματα που έχω θέσει ως όριο, σταματώ. Περιμένω το αποτέλεσμα των παιχνιδιών και του δελτίου μου και ανάλογα πράττω. Στην περίπτωση που χάσω τα 20 ευρώ μου, δεν συνεχίζω. Σκέπτομαι τις συνέπειες και τι μπορεί να στερηθώ από τις βασικές μου ανάγκες.

Κανόνας Νο 3. Το προοδευτικό κέρδος και το σύστημα των Χ. Αυτός ο κανόνας είναι αρκετά εύκολος και δεν είναι λίγοι αυτοί που τον ακολουθούν Συνδέεται μάλιστα και με τον αμέσως προηγούμενο κανόνα μας. Ουσιαστικά, ο παίκτης ξεκινάει με ένα ποντάρισμα Χ σε απόδοση από 2.00 και πάνω. Αν κερδίσει, στη συνέχεια ποντάρει το κέρδος του σε επόμενο σημείο (ή σημεία). Αν χάσει, παίζει και πάλι το ίδιο ποσό Χ σε επόμενο δελτίο. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το σύστημα των Χ. Σε αυτό το σύστημα τα πράγματα είναι ακόμη πιο απλά, όμως απαιτεί μεγάλο κεφάλαιο σε περίπτωση που το Χ αργήσει. Παράδειγμα. Ξεκινάμε επιλέγοντας μια ομάδα από ένα πρωτάθλημα. Ας πάρουμε το παράδειγμα της Φιορεντίνα. Πάμε πάντα σε μια ομάδα που παραδοσιακά φέρνει ισοπαλίες και φυσικά διαλέγουμε μικρομεσαία ομάδα (από Ιταλία δε θα πιάσουμε τη Γιουβέντους). Αν υποθέσουμε ότι η ισοπαλία δεν ξεκινάει εύκολα κάτω από το 2.10, πάντα μα πάντα θα έχουμε κέρδος. Το ποντάρισμά μας, κάθε φορά θα διπλασιάζεται, ώσπου να πιάσουμε, όπου θα ξεκινήσουμε και πάλι από την αρχή. Ας το δούμε όμως και πρακτικά. Ξεκινάμε με 5 ευρώ, αν πιαστεί, θα πάρουμε πίσω ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ 10.50. Αν χαθεί, ποντάρουμε 10 ευρώ. Αν πιαστεί, παίρνουμε (πάντα στη χειρότερη) 21 ευρώ. Έχουμε λοιπόν κέρδος 6 ευρώ. Αν χαθεί προχωράμε με 20 ευρώ. Πάντα διπλασιάζοντας το ποσό που έχουμε παίξει την τελευταία φορά. (5,10,20,40,80,160,320,640κ.ο.κ). Προσοχή! Τονίζουμε ξανά πως αυτό το σύστημα θέλει μεγάλη κάβα. Παρόλα αυτά έχει πάντα κέρδος. Δείτε. (5+10+20+40+80+160+320+640=1275, αλλά 640Χ2.10=1344). Ακόμη και στη χειρότερη περίπτωση και με τη μικρότερη πιθανή απόδοση του 2.10, έχουμε κέρδος.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up