Το στοίχημα από... μέσα
Asiatis
Αρχική κάβα
⛩2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+35
Ανοιχτά
15
Νέο Υπόλοιπο
🟢2020
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.75
Κορέα και Ιαπωνία στο πλάνο Κορέα και Ιαπωνία στο πλάνο
Πέρασε το βασικό μας χθεσινό ποντάρισμα με τη Χεμπέι. Σήμερα θα μας απασχολήσει μια αναμέτρηση από το Κύπελλο της Κορέας, αλλά και από την... Κορέα και Ιαπωνία στο πλάνο

Πέρασε το βασικό μας χθεσινό ποντάρισμα με τη Χεμπέι. Σήμερα θα μας απασχολήσει μια αναμέτρηση από το Κύπελλο της Κορέας, αλλά και από την J1 της Ιαπωνίας.

Χθες πληρωθήκαμε τη Χεμπέι, που ήταν το βασικό μας ποντάρισμα. Από εκεί και πέρα στις λεπτομέρειες χάθηκαν τα άλλα δύο παιχνίδια. Η Ζαλ έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει το προβάδισμα της Λιφάν. Από την άλλη η ΣΙΠΓ έμεινε στο φτωχό 1-0 επί της Σιτζιαζουάνγκ.

Δίνει σκορ ο ημιτελικός

Πάμε στα σημερινά. Αρχή θα κάνω από το Κύπελλο της Νοτίου Κορέας, όπου σήμερα διεξάγονται οι δύο μονοί ημιτελικοί. Θα ασχοληθώ με το ματς της Γεονμπούκ με την Σεονγκνάμ. Μεγάλο φαβορί με βάση τους μπουκ, αλλά και τη φόρμα των ομάδων είναι οι “πράσινοι” του Ζοσέ Μοράις. Το 1.44 που προσφέρεται ο άσος δεν έχει καμία αξία. Δεν θα μου περνούσε βέβαια από το μυαλό να επενδύσω σε έναν τέτοιο. Η Σεονγκνάμ είναι μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει πέσει.

Στο μεταξύ τους ματς δεν περιμένω να πέσει αμαχητί. Στο αντίστοιχο ζευγάρωμα στο πρωτάθλημα, το σκορ ήταν 2-2. Κάτι ανάλογο περιμένω κι εδώ. Τη Σεονγκνάμ με λίγα λόγια να σκοράρει. Το G/G πληρώνει εν προκειμένω στο 2.00.

Φορμαρισμένη η Γιοκοχάμα Μαρίνος

Από την Κορέα θα πάω στην Ιαπωνία και στο ματς της πρωταθλήτριας Γιοκοχάμα Μαρίνος με τη Σεντάι. Οι πρωταθλητές του Ποστέκογλου δείχνουν πως βρίσκουν σφυγμό, μετά το πολύ άσχημο ξεκίνημα της σεζόν. Σήμερα έχουν μια πολύ καλή ευκαιρία να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους, απέναντι σε μια ομάδα που έρχεται από συνεχόμενες ήττες. Η μεταξύ τους παράδοση δίνει συχνά άσο με goal. Αυτό είναι και το σημείο που θα αγοράσουμε, καθώς το 2.60 είναι αρκετά ελκυστικό.

Τα σημεία θα πονταριστούν μονά και σε παρολί.

Καλή επιτυχία.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(13:00) Γεονμπούκ – Σεονγκνάμ G/G @ 2.00 / 9 μονάδες
(13:30) Γιοκοχάμα Μ. – Σεντάι 1+G/G @ 2.60 /6 μονάδες

Δυάδα @ 5.20 / 1,65 μονάδες

Η κάβα μου έχει 2016,65 μονάδες
Νέο υπόλοιπο κάβας: 2000

Avatar

Asiatis

Ο νους του παίκτη του στοιχήματος, στο άκουσμα της λέξεις "Ασία" και "ασιατικά", πάει στα ειδικά στοιχήματα με το χάντικαπ. Πολλοί άλλοι σκέφτονται μικρά "κιτρινιάρικα" ανθρωπάκια που φωνάζουν και πετάνε -πολλά- λεφτά σε αγορές. Εγώ, με ψύχραιμο βλέμμα και γνώση ετών, θα σας ξεναγήσω στα πρωταθλήματα της Ιαπωνίας, της Κίνα, της Ν. Κορέας, του Κατάρ, και ό,τι προκύψει από αυτό το μέτωπο. Οι ευκαιρίες είναι πολλές. Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς θα τις εκμεταλλευτούμε, με γνώμονα το κέρδος κι όχι τον τζόγο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up