Το στοίχημα από... μέσα
Κουπόνι στοιχήματος (04/01): Δράση σε Αγγλία, Ελλάδα και Ισπανία Κουπόνι στοιχήματος (04/01): Δράση σε Αγγλία, Ελλάδα και Ισπανία
Επιλογές από την Αγγλία, την Ισπανία αλλά και την Ελλάδα μπορείτε να κάνετε, μεταξύ άλλων στο σημερινό (04/01) στοιχηματικό κουπόνι. Μπορεί το σημερινό (04/01)... Κουπόνι στοιχήματος (04/01): Δράση σε Αγγλία, Ελλάδα και Ισπανία

Επιλογές από την Αγγλία, την Ισπανία αλλά και την Ελλάδα μπορείτε να κάνετε, μεταξύ άλλων στο σημερινό (04/01) στοιχηματικό κουπόνι.

Μπορεί το σημερινό (04/01) στοιχηματικό κουπόνι να μην έχει πολλές αναμετρήσεις, όμως έχει αξιόλογες για ποντάρισμα. Στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ, η 17η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ που έχει ώρα έναρξης στις 22:00. Στο ελληνικό πρωτάθλημα και τη Σούπερ Λιγκ, το Βόλος – Ατρόμητος (17:15) και το Λαμία – Αρης (19:30) είναι τα δύο παιχνίδια που θα «κλείσουν» το πρόγραμμα της 14ης «στροφής».

Ακόμη, στην Ισπανία και τη La Liga το μοναδικό ματς που είναι στο κουπόνι είναι το Βαλένθια – Κάντιθ, το οποίο ρίχνει την «αυλαία» της 17ης αγωνιστικής. Τέλος, δράση έχουμε στη Β’ Γερμανίας, στη Β’ Ισπανίας, στη Β’ Ιταλίας, στην Πορτογαλία, στην Τουρκία, αλλά και στη Χιλή, έχοντας έτσι επιλογές για να ποντάρετε.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up