Το στοίχημα από... μέσα
Κουπόνι στοιχήματος (04/12): Αγώνες σε Γερμανία, Ισπανία και Γαλλία Κουπόνι στοιχήματος (04/12): Αγώνες σε Γερμανία, Ισπανία και Γαλλία
Αγώνες στη Γερμανία, την Ισπανία και τη Γαλλία περιλαμβάνει το σημερινό (04/12) στοιχηματικό κουπόνι. Φυσικά, επιλογές για ποντάρισμα μπορείτε να βρείτε και σε άλλα... Κουπόνι στοιχήματος (04/12): Αγώνες σε Γερμανία, Ισπανία και Γαλλία

Αγώνες στη Γερμανία, την Ισπανία και τη Γαλλία περιλαμβάνει το σημερινό (04/12) στοιχηματικό κουπόνι. Φυσικά, επιλογές για ποντάρισμα μπορείτε να βρείτε και σε άλλα πρωταθλήματα.

Το στοιχηματικό τριήμερο ξεκινά με αξιόλογες αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα, στο κουπόνι της ημέρας (04/12) ξεχωρίζει από τη Γερμανία και την Μπουντεσλίγκα, το ντέρμπι του Βερολίνου ανάμεσα στη Χέρτα με την Ουνιόν (21:30), στην πρεμιέρα της δέκατης αγωνιστικής. Στην Ισπανία και τη La Liga, η δωδέκατη «στροφή» ξεκινά με το παιχνίδι της Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον της Θέλτα (22:00), ενώ στη Γαλλία και τη Ligue 1, το Νιμ – Μαρσέιγ (22:00) ανοίγει την «αυλαία» της 13ης αγωνιστικής.

Εκτός από αυτά τα ματς όμως, μπορείτε να βρείτε επιλογές για στοιχηματισμό και στην Τσάμπιονσιπ, την Τζουπίλιερ Λιγκ, στη Β’ Γερμανίας, στη Νασιονάλ κατηγορία της Γαλλίας, στη Δανία, στην Ελβετία, στην Ολλανδία, στην Πολωνία, στην Σκωτία, στην Τουρκία, αλλά και στην Τσεχία.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up