Το στοίχημα από... μέσα
Κουπόνι στοιχήματος (05/01): Το Τότεναμ – Μπρέντφορντ για το EFL Καπ δεσπόζει Κουπόνι στοιχήματος (05/01): Το Τότεναμ – Μπρέντφορντ για το EFL Καπ δεσπόζει
Λιγοστά είναι τα σημερινά (05/01) παιχνίδια που βρίσκονται στο στοιχηματικό κουπόνι. Αυτό ωστόσο που ξεχωρίζει είναι από το EFL Καπ της Αγγλίας μεταξύ της... Κουπόνι στοιχήματος (05/01): Το Τότεναμ – Μπρέντφορντ για το EFL Καπ δεσπόζει

Λιγοστά είναι τα σημερινά (05/01) παιχνίδια που βρίσκονται στο στοιχηματικό κουπόνι. Αυτό ωστόσο που ξεχωρίζει είναι από το EFL Καπ της Αγγλίας μεταξύ της Τότεναμ και της Μπρέντφορντ (21:45).

Χωρίς κάποιο μεγάλο ματς ξεκινά η νέα εβδομάδα, με το σημερινό (05/01) στοιχηματικό κουπόνι να περιλαμβάνει κυρίως κόντρες από τις «μικρότερες» κατηγορίες. Στην Αγγλία βέβαια και για το EFL Καπ της χώρας, η Τότεναμ υποδέχεται την Μπρέντφορντ (21:45), στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του θεσμού. Στη Λιγκ 2 υπάρχει το παιχνίδι της Μάνσφιλντ και της Σάλφορντ (21:00, 21η αγωνιστική), όπως και τρία για την Κόνφερανς κατηγορία.

Ακόμη έχουμε δράση στη Λιγκ 2 της Γαλλίας, με τη διεξαγωγή δέκα αγώνων για την 18η «στροφή» του του πρωταθλήματος. Στην Ισπανία επίσης, υπάρχουν «μάχες» για το Κόπα Ντελ Ρέι, στην Κύπρο, στη Νότιο Αφρική, στην Τουρκία, αλλά και στη Χιλή μεταξύ άλλων.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up