Το στοίχημα από... μέσα
Κουπόνι στοιχήματος (06/10): Λιγκ Τρόφι και Νάσιοναλ Λιγκ στην Αγγλία Κουπόνι στοιχήματος (06/10): Λιγκ Τρόφι και Νάσιοναλ Λιγκ στην Αγγλία
Χωρίς κάποιο σπουδαίο παιχνίδι θα κυλήσει η σημερινή (06/10) ημέρα, καθώς το στοιχηματικό κουπόνι δεν είναι μεγάλο σε όγκο. Στις μικρότερες κατηγορίες ωστόσο, υπάρχουν... Κουπόνι στοιχήματος (06/10): Λιγκ Τρόφι και Νάσιοναλ Λιγκ στην Αγγλία

Χωρίς κάποιο σπουδαίο παιχνίδι θα κυλήσει η σημερινή (06/10) ημέρα, καθώς το στοιχηματικό κουπόνι δεν είναι μεγάλο σε όγκο. Στις μικρότερες κατηγορίες ωστόσο, υπάρχουν επιλογές για ποντάρισμα.

Μπορεί το κουπόνι της ημέρας να μη σας ελκύει με την… πρώτη ματιά, παρόλα αυτά έχει κάποιες καλές στοιχηματικές επιλογές που αξίζουν να πονταριστούν. Παραδείγματος χάριν, στην Αγγλία και για το Λιγκ Τρόφι θα πραγματοποιηθούν απόψε 21 αγώνες, με αρκετές από τις ομάδες να έχουν σαφέστατο προβάδισμα για τη νίκη. Ενώ και τα πολλά γκολ μπορούν να επιβεβαιωθούν, βάση της παράδοσης, σε πολλά εξ αυτών.

Επίσης, από την ίδια χώρα και στη Νάσιοναλ κατηγορία, δέκα είναι τα προγραμματισμένα 90λεπτα που θα διεξαχθούν. Φυσικά και σε ακόμη πιο μικρές λίγκες έχει ματς για ποντάρισμα από το Νησί. Στην Ολλανδία, υπάρχουν δύο ματς. Αναφορικά είναι το Ντεν Μπος – Αλμίερ Σίτι (19:45) και το Χέλμοντ – Καμπούρ (22:00).

Στη Σκωτία, για τις 21:45 έχουν οριστεί δέκα «μονομαχίες» για το Λιγκ Καμπ, από τις οποίες επίσης υπάρχουν ανώτεροι σύλλογοι, και σίγουρα θα έχουν τον πρώτο λόγο για την επικράτηση. Ακόμη, τέσσερα 90λεπτα έχουμε στην Κολομβία, οκτώ στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας και μόλις ένα από το MLS της Αμερικής. Με αυτά να ολοκληρώνεται, ως επί το πλείστον, το κουπόνι της Τρίτης (06/10).

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up