Το στοίχημα από... μέσα
Κουπόνι στοιχήματος (07/10): Τα φιλικά των Εθνικών ομάδων στο προσκήνιο Κουπόνι στοιχήματος (07/10): Τα φιλικά των Εθνικών ομάδων στο προσκήνιο
Το φιλικό προετοιμασίας της Εθνική μας, στην Αυστρία, κόντρα φυσικά στην αντίστοιχη ομάδα, είναι αυτό που ξεχωρίζει από το σημερινό (07/10) στοιχηματικό κουπόνι. Βέβαια,... Κουπόνι στοιχήματος (07/10): Τα φιλικά των Εθνικών ομάδων στο προσκήνιο

Το φιλικό προετοιμασίας της Εθνική μας, στην Αυστρία, κόντρα φυσικά στην αντίστοιχη ομάδα, είναι αυτό που ξεχωρίζει από το σημερινό (07/10) στοιχηματικό κουπόνι. Βέβαια, υπάρχουν και άλλες αξιόλογες αναμετρήσεις για ποντάρισμα.

Πολλά είναι τα αποψινά φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων. Για την ακρίβεια είναι 18 και μεταξύ αυτών, έχουμε και την εκτός έδρας «μάχη» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, απέναντι στην Αυστρία (21:30). Παράλληλα, υπάρχουν και άλλα που ξεχωρίζουν, τα οποία είναι το Γερμανία – Τουρκία (21:45), Ελβετία – Κροατία (21:45), Ολλανδία – Μεξικό (21:45) και το Πορτογαλία – Ισπανία (21:45).

Αγώνες βέβαια, έχουμε και σε άλλα πρωταθλήματα. Παίρνοντας τα πράγματα χρονικά, στην Ιαπωνία υπάρχουν τρία ματς. Ενα για το πρωτάθλημα, το Τόσου – Γκάμπα Οσάκα (13:00) και δύο για το κύπελλο, το Γιοκοχάμα Μαρίνος – Κασίβα (13:00) και το Καβασάκι – Τόκυο (13:00). Στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας, είναι διαθέσιμες για στοιχηματισμό πολλά 90λεπτα. Στην Αίγυπτο επίσης, Πίραμιντς – Μασρ (18:30) και Ενπι – Αλ Αχλί (21:00) είναι τα δύο ζευγάρια από την πρώτη λίγκα.

Το Λιγκ Καπ Σκωτίας, συνεχίζεται και σήμερα με έξι παιχνίδια, τα οποία αρχίζουν όλα στις 21:45. Ακόμη στο Περού και για την Απερτούρα, Αλιάνσα Λίμα – Σπορ Μπόυζ (21:00) και Γκράου – Μπινασιονάλ (23:30) θα βρίσκονται στο κουπόνι. Τέλος, οκτώ «μονομαχίες» έχουμε στο Μπραζιλεϊράο, δώδεκα στο MLS και τρεις στην Κολομβία, οι οποίες θα μας «συντροφεύσουν» μετά τα μεσάνυκτα.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up