Το στοίχημα από... μέσα
Κουπόνι στοιχήματος (09/11): Στις μικρότερες κατηγορίες στρέφεται το ενδιαφέρον Κουπόνι στοιχήματος (09/11): Στις μικρότερες κατηγορίες στρέφεται το ενδιαφέρον
Λίγες είναι οι σημερινές (09/11) αναμετρήσεις στο στοιχηματικό κουπόνι, με τις μικρότερες κατηγορίες να είναι στο προσκήνιο. Το ενδιαφέρον στο αποψινό (09/11) στοιχηματικό κουπόνι... Κουπόνι στοιχήματος (09/11): Στις μικρότερες κατηγορίες στρέφεται το ενδιαφέρον

Λίγες είναι οι σημερινές (09/11) αναμετρήσεις στο στοιχηματικό κουπόνι, με τις μικρότερες κατηγορίες να είναι στο προσκήνιο.

Το ενδιαφέρον στο αποψινό (09/11) στοιχηματικό κουπόνι στρέφεται κυρίως στις μικρότερες λίγκες, ως αποτέλεσμα οι αγώνες που θα διεξαχθούν να μην είναι πολλοί. Στην Πολωνία συνεχίζεται η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης Στσζέτσιν – Ποντμπεσκίτζιε (19:00). Στη Β΄Γερμανίας υπάρχει η «μονομαχία» της Χόλσταϊν Κίελ με το Αμβούργο (21:30), 90λεπτο για την 7η «στροφή» της λίγκας.

Στην 1η κατηγορία της Ολλανδίας, Αϊντχόφεν – Ντόρντρεχτ (19:45) και Γιονγκ Ουτρέχτη – Ρόντα (22:00) είναι τα δύο ματς για την ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στη Σουπερετάν της Σουηδίας, έχουμε το παιχνίδι της Ουμέα με τη Σούντσβαλ (20:00), ενώ τέλος αγώνες για ποντάρισμα υπάρχουν και στη Β΄Πορτογαλίας, στο Περού, στην Κολομβία, στη Β’ Ισπανίας, στο κύπελλο FA, αλλά και στην Ιρλανδία.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up