Το στοίχημα από... μέσα
Κουπόνι στοιχήματος (10/11): Το Λιγκ Καπ της Σκωτίας ξεχωρίζει Κουπόνι στοιχήματος (10/11): Το Λιγκ Καπ της Σκωτίας ξεχωρίζει
Λιγοστές είναι και σήμερα (10/11) οι αναμετρήσεις που περιλαμβάνει το στοιχηματικό κουπόνι, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις μικρές κατηγορίες. Χωρίς κάποια πολύ σημαντική... Κουπόνι στοιχήματος (10/11): Το Λιγκ Καπ της Σκωτίας ξεχωρίζει

Λιγοστές είναι και σήμερα (10/11) οι αναμετρήσεις που περιλαμβάνει το στοιχηματικό κουπόνι, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις μικρές κατηγορίες.

Χωρίς κάποια πολύ σημαντική «μονομαχία» θα κυλήσει το σημερινό (10/11) στοιχηματικό κουπόνι. Κι αυτό διότι, για ακόμη μία ημέρα υπάρχουν αναμετρήσεις μόνο στις μικρές κατηγορίες. Συγκεκριμένα, στη Νάσιοναλ λίγκα της Γαλλίας, με τη διεξαγωγή δύο αγώνων. Μπαστιά – Σέτε και Μπουργκ – Ερυθρός Αστέρας, τα οποία έχουν ώρα έναρξης τις 19:00 το απόγευμα.

Στη Δανία υπάρχει κύπελλο, με δύο ματς. Στην Κίνα επίσης υπάρχει δράση με πέντε 90λεπτα, τα οποία ξεκινούν νωρίς το πρωί στις 09:30. Στην Ολλανδία και για την 1η κατηγορία αναμετρώνται Εξέλσιορ – Ος (19:45) και Τέλσταρ – Γκόου Αχέντ Ιγκλς (22:00). Στην Σκωτία, έχουμε 13 αγώνες για το Λιγκ Καπ της χώρας.

Τέλος, επιλογές για ποντάρισμα μπορείτε να βρείτε και από τα εξής πρωταθλήματα: της Βόρειας Ιρλανδίας, του Εκουαδόρ, της Ουρουγουάης, του Περού, της Πολωνίας, αλλά και της Χιλής.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up