Το στοίχημα από... μέσα
Κουπόνι στοιχήματος (11/11): Το φιλικό της Εθνικής μας και το κύπελλο Εθνών Αφρικής στο προσκήνιο Κουπόνι στοιχήματος (11/11): Το φιλικό της Εθνικής μας και το κύπελλο Εθνών Αφρικής στο προσκήνιο
Η φιλική αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Κύπρο (16:45) και το κύπελλο Εθνών Αφρικής δεσπόζει στο σημερινό (11/11) στοιχηματικό κουπόνι, με τη... Κουπόνι στοιχήματος (11/11): Το φιλικό της Εθνικής μας και το κύπελλο Εθνών Αφρικής στο προσκήνιο

Η φιλική αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Κύπρο (16:45) και το κύπελλο Εθνών Αφρικής δεσπόζει στο σημερινό (11/11) στοιχηματικό κουπόνι, με τη διεξαγωγή επτά αναμετρήσεων. Δράση ωστόσο υπάρχει και σε άλλες λίγκες.

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, τα ματς που υπάρχουν στο κουπόνι δεν είναι και τόσο ελκυστικά. Βέβαια είναι περισσότερα από τα δύο προηγούμενα 24ωρα. Η Εθνικής μας ομάδα δίνει φιλικό αγώνα με την Κύπρο (16:45) στο «Γ. Καμάρας», για την προετοιμασία εν όψει των αγώνων του Nations League. Επίσης, τα ματς των προκριματικών στο κύπελλο Εθνών Αφρικής είναι αυτά που «κλέβουν» την παράσταση. Αναφορικά είναι το Ουγκάντα – Νότιο Σουδάν (15:00), το Γουινέα – Τσαντ (18:00), το Κάπε Βέρντε – Ρουάντα (18:00), το Κένυα – Κομόρες (18:00), το Μαυριτανία – Μπουρουντί (18:00), το Σενεγάλη – Γουινέα – Μπισσάου (18:00) και το Λιβύη – Ισημερινή Γουινέα (21:00).

Ακόμη, στην Ιαπωνία υπάρχει δράση τόσο στη μεγάλη κατηγορία, με τέσσερα 90λεπτα, όσο και στη δεύτερη με έντεκα. Στην Ισπανία θα πραγματοποιηθούν ματς για το Κόπα Ντελ Ρέι, ενώ στην Ιταλία και στην 3η κατηγορία υπάρχουν αγώνες στα τρία γκρουπ. Τέλος, επιλογές για στοιχηματισμό έχετε τη δυνατότητα να βρείτε και σε πολλά ακόμη διενθή φιλικά που είναι στο κουπόνι, αλλά και από τα εξής πρωταθλήματα: της Κόστα Ρίκα, της Κολομβίας, της Ολλανδίας, της Ουρουγουάης, του Περού, της Πολωνίας, της Σκωτίας με αγώνες για το Λιγκ Καπ, αλλά και στη Φινλανδία.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up