Το στοίχημα από... μέσα
Κουπόνι στοιχήματος (12/10): Λιγκ 2 και Σουπερετάν ξεχωρίζουν Κουπόνι στοιχήματος (12/10): Λιγκ 2 και Σουπερετάν ξεχωρίζουν
Στις μικρές κατηγορίες υπάρχει αγωνιστική δράση και στο σημερινό (12/10) στοιχηματικό κουπόνι, με τις κόντρες να είναι λιγοστές φυσικά. Σε λίγα παιχνίδια στρέφεται το... Κουπόνι στοιχήματος (12/10): Λιγκ 2 και Σουπερετάν ξεχωρίζουν

Στις μικρές κατηγορίες υπάρχει αγωνιστική δράση και στο σημερινό (12/10) στοιχηματικό κουπόνι, με τις κόντρες να είναι λιγοστές φυσικά.

Σε λίγα παιχνίδια στρέφεται το ενδιαφέρον στο κουπόνι της ημέρας. Στην Αίγυπτο και την Πρέμιερ Λιγκ, έχουμε τρεις αναμετρήσεις. Στις 16:00 κάνουν σέντρα τα ζευγάρι, Αλ Ιτιχάντ – Ελ Μασρί και Μασρ – Χαμπρέ, ενώ στις 21:00 έχουμε το Χάρας Ελ Χόντουντ – Ζάμαλεκ. Στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας, θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ανάμεσα στη Χάλεσκερ και την Τσβικάου (20:00), για την τέταρτη αγωνιστική.

Στη Σουπερετάν (2η κατηγορία) της Σουηδίας, η Εσκιλστούνα υποδέχεται την Εργκριτε στις 20:00, για την ολοκλήρωση της 22ης «στροφής». Στην πρώτη λίγκα της Ολλανδίας, η Ντεν Μπος θα φιλοξενήσει τη Χέλμοντ. Στην Αγγλία, στις επίσης μικρές κατηγορίες και συγκεκριμένα στη Λιγκ 2, έχουμε τη «μάχη» της Μπράντφορντ με τη Χάροουγκεϊτ, για την 5η αγωνιστική.

Στην Κόνφερανς ακόμη, η Ρέξαμ έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην ουραγό, έως τώρα, Μέιντενχεντ (21:45). Τέλος, να σημειωθεί ότι αναμετρήσεις υπάρχουν και από το τρίτο «σκαλί» της Ιταλίας, στη Βραζιλία, αλλά και στην Κολομβία.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up