Το στοίχημα από... μέσα
Κουπόνι στοιχήματος (13/11): Εξι ματς στο κύπελλο Εθνών Αφρικής Κουπόνι στοιχήματος (13/11): Εξι ματς στο κύπελλο Εθνών Αφρικής
Αξιόλογες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό (13/11) στοιχηματικό κουπόνι, με το κύπελλο Εθνών Αφρικής να ξεχωρίζει ακόμη μία φορά. Οι έξι «μονομαχίες» στο κύπελλο Εθνών... Κουπόνι στοιχήματος (13/11): Εξι ματς στο κύπελλο Εθνών Αφρικής

Αξιόλογες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό (13/11) στοιχηματικό κουπόνι, με το κύπελλο Εθνών Αφρικής να ξεχωρίζει ακόμη μία φορά.

Οι έξι «μονομαχίες» στο κύπελλο Εθνών Αφρικής είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά σε ένα ακόμη στοιχηματικό κουπόνι (13/11). Συγκεκριμένα, αυτές είναι: το Νιγηρία – Σιέρρα Λεόνε (18:00), το Νίγηρας – Αιθιοπία (18:00), το Μάλι – Ναμίμπια (21:00), το Μαρόκο – Κεντροαφρικανική Δημοκρατία (21:00), το Νότιος Αφρική – Σάο Τομέ και Πρίνσιπε (21:00) και το Τυνησία – Τανζανία (21:00).

Στη Λιγκ 2 η 12η αγωνιστική κάνει πρεμιέρα με το παιχνίδι της Μπόλτον με τη Σάλφορντ. Στη Νάσιοναλ κατηγορία της Γαλλίας, έξι αγώνες είναι στο πρόγραμμα, δράση έχουμε και στην τρίτη λίγκα της Γερμανίας, τη δεύτερη της Ισπανίας, την πρώτη της Ολλανδίας, στο Περού, στην Πολωνία, αλλά και στη Χιλή.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up