Το στοίχημα από... μέσα
Κουπόνι στοιχήματος (12/11): Τέσσερις «μονομαχίες» για τα προκριματικά του EURO Κουπόνι στοιχήματος (12/11): Τέσσερις «μονομαχίες» για τα προκριματικά του EURO
Τα προκριματικά του EURO, αλλά και αυτά για το κύπελλο Εθνών Αφρικής ξεχωρίζουν στο σημερινό (12/11) στοιχηματικό κουπόνι. Περισσότερα και καλύτερα είναι τα σημερινά... Κουπόνι στοιχήματος (12/11): Τέσσερις «μονομαχίες» για τα προκριματικά του EURO

Τα προκριματικά του EURO, αλλά και αυτά για το κύπελλο Εθνών Αφρικής ξεχωρίζουν στο σημερινό (12/11) στοιχηματικό κουπόνι.

Περισσότερα και καλύτερα είναι τα σημερινά (12/11) παιχνίδια στο στοιχηματικό κουπόνι, καθώς υπάρχει δράση με τα προκριματικά του EURO. Συγκεκριμένα, τέσσερις είναι οι αναμετρήσεις με την πρώτη χρονικά να ξεκινά στις 19:00 ανάμεσα στη Γεωργία και τη Βόρεια Μακεδονία. Στις 21:45 έχουμε τις υπόλοιπες τρεις, οι οποίες είναι το Βόρεια Ιρλανδία – Σλοβακία, το Ουγγαρία – Ισλανδία και το Σερβία – Σκωτία.

Στην Αφρική υπάρχει δράση με το κύπελλο Εθνών. Στις 18:00 θα διεξαχθούν το Γκάνα – Σουδάν, το Ζάμπια – Μπουτσουάνα, το Καμερούν – Μοζαμβίκη, το Κονγκό – Εσουατίνι, ενώ στις 21:00 το Ακτή Ελεφαντοστού – Μαδαγασκάρη, το Αλγερία – Ζιμπάμπουε, το Γκαμπόν – Γκάμπια και το Μπουρκίνα Φάσο – Μαλάουι. Τέλος, δράση υπάρχει και με τα διεθνή φιλικά, στην Κίνα, στη Γ’ Ιταλίας, στην Ουρουγουάη, στο Περού, στην Τσεχία, στη Σιγκαπούρη, αλλά και στη Μαλαισία.

 

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up