Το στοίχημα από... μέσα
Κουπόνι στοιχήματος (14/12): Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος και Θέλτα – Κάντιθ ξεχωρίζουν Κουπόνι στοιχήματος (14/12): Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος και Θέλτα – Κάντιθ ξεχωρίζουν
Αξιόλογες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό (14/12) στοιχηματικό κουπόνι. Μεταξύ άλλων υπάρχουν κόντρες στη Σούπερ Λιγκ, στη La Liga και στην Τουρκία. Η δωδέκατη αγωνιστική... Κουπόνι στοιχήματος (14/12): Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος και Θέλτα – Κάντιθ ξεχωρίζουν

Αξιόλογες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό (14/12) στοιχηματικό κουπόνι. Μεταξύ άλλων υπάρχουν κόντρες στη Σούπερ Λιγκ, στη La Liga και στην Τουρκία.

Η δωδέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ολοκληρώνεται σήμερα (14/12) με το ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο (19:30), σε ένα πολύ αμφίρροπο 90λεπτο, με το g/g και το σύνολο τερμάτων των «2-3 γκολ» είναι ενδεχομένως μία καλή επιλογή εδώ. Στην Ισπανία και τη La Liga, εκεί που «πέφτει» η αυλαία της 13ης «στροφής» με τη «μονομαχία» της Θέλτα εναντίον της Κάντιθ (22:00), με τα πολλά γκολ να μοιάζουν επίσης ένα πολύ καλό “bet”.

Επιπλέον, δράση υπάρχει στη Β’ Γαλλίας, με το παιχνίδι της Χάβρη εναντίον της Κλερμόν (21:45), στη Δανία με το Οντένσε – Μίντιλαντ (20:00), στη Β’ Ισπανίας με το Χιρόνα – Βαγιεκάνο (20:00), στην 1η κατηγορία της Ολλανδίας με δύο ματς στο πρόγραμμα, ενώ τέλος στην Τουρκία έχουμε το Σίβασπορ – Αντάλιασπορ (18:00), αλλά και στη Χιλή.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up