Το στοίχημα από... μέσα
Kουπόνι στοιχήματος (16/11): Διεθνή φιλικά και μικρές κατηγορίες στο πρόγραμμα Kουπόνι στοιχήματος (16/11): Διεθνή φιλικά και μικρές κατηγορίες στο πρόγραμμα
Το ενδιαφέρον στο σημερινό (16/11) στοιχηματικό κουπόνι στρέφεται στις μικρότερες κατηγορίες των πρωταθλημάτων, αλλά και στα διεθνή φιλικά που θα διεξαχθούν. Η εβδομάδα ξεκινά... Kουπόνι στοιχήματος (16/11): Διεθνή φιλικά και μικρές κατηγορίες στο πρόγραμμα

Το ενδιαφέρον στο σημερινό (16/11) στοιχηματικό κουπόνι στρέφεται στις μικρότερες κατηγορίες των πρωταθλημάτων, αλλά και στα διεθνή φιλικά που θα διεξαχθούν.

Η εβδομάδα ξεκινά με λιγοστές αναμετρήσεις, μιας και στο σημερινό (16/11) στοιχηματικό κουπόνι θα γίνουν αυτές στις μικρές κατηγορίες των πρωταθλημάτων. Στη Λιγκ 1 της Αγγλίας, η Πλίμουθ θα φιλοξενήσει την Πόρτσμουθ (21:45), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Στη Γαλλία και τη Νασιονάλ, θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Μπαστιά με την Σταντέ Μπριοσίν (19:45), για τη 13η «στροφή». Στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας υπάρχει το 90λεπτο της Βερλ με τη Λούμπεκ (20:00), για τη 10η αγωνιστική.

Επίσης, στη La Liga 2 έχουμε τη «μάχη» της Σπόρτινγκ Χιχόν με τη Βαγιεκάνο (22:00), ενώ στο πρόγραμμα υπάρχουν και έξι διεθνή φιλικά. Τέλος, επιλογές για στοιχηματισμό μπορείτε να βρείτε σε αγώνες της Βραζιλίας, του Περού, της Παραγουάης, της Σερβίας (κύπελλο), αλλά και της Χιλής στην πρώτη και δεύτερη λίγκα.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up