Το στοίχημα από... μέσα
Κουπόνι στοιχήματος (17/11): Εννέα ματς στο Nations League Κουπόνι στοιχήματος (17/11): Εννέα ματς στο Nations League
Αξιόλογες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό (17/11) στοιχηματικό κουπόνι. Μεταξύ άλλων έχουμε δράση στο Nations League και στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Το Nations League... Κουπόνι στοιχήματος (17/11): Εννέα ματς στο Nations League

Αξιόλογες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό (17/11) στοιχηματικό κουπόνι. Μεταξύ άλλων έχουμε δράση στο Nations League και στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Το Nations League δεσπόζει στο σημερινό (17/11) στοιχηματικό κουπόνι, με τη διεξαγωγή εννέα αγώνων. Στην πρώτη κατηγορία του θεσμού και τον τρίτο όμιλο θα διεξαχθούν το Γαλλία – Σουηδία (21:45) και το Κροατία – Πορτογαλία (21:45). Στον τέταρτο όμιλο (στην ίδια κατηγορία) το Ελβετία – Ουκρανία (21:45) και το Ισπανία – Γερμανία (21:45) είναι τα δύο παιχνίδια στο πρόγραμμα.

Στην τρίτη κατηγορία της διοργάνωσης, δύο είναι οι αναμετρήσεις από τον πρώτο όμιλο. Συγκεκριμένα είναι το Λουξεμβούργο – Αζερμπαϊτζάν (21:45) και το Μαυροβούνιο – Κύπρος (21:45). Στην τέταρτη και τελευταία τη τάξη του Nations League, Ανδόρα – Λετονία (21:45) και Μάλτα – Νήσοι Φερόε (21:45) είναι για τον πρώτο γκρουπ, ενώ το Γιβραλτάρ – Λιχτενστάιν (21:45) για το δεύτερο.

Επίσης, αγωνιστική δράση υπάρχει και στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Τόσο στη Λιγκ 1, στη Λιγκ 2, στην Κόνφερανς, αλλά και στο EFL. Τέλος, επιλογές για στοιχηματισμό έχει και στα διεθνή φιλικά, στη Γ’ Γερμανίας, στην Πολωνία (κύπελλο), στη Σιγκαπούρη, στη Σλοβακία, αλλά και στη Χιλή.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up