Το στοίχημα από... μέσα
Κουπόνι στοιχήματος (24/12): Οι αγώνες στην Τουρκία ξεχωρίζουν Κουπόνι στοιχήματος (24/12): Οι αγώνες στην Τουρκία ξεχωρίζουν
Λιγοστές είναι οι σημερινές (24/12) αναμετρήσεις που βρίσκονται στο στοιχηματικό κουπόνι, δίχως να υπάρχει κάποιο σπουδαίο παιχνίδι. Ωστόσο το πρωτάθλημα της Τουρκίας κλέβει την…... Κουπόνι στοιχήματος (24/12): Οι αγώνες στην Τουρκία ξεχωρίζουν

Λιγοστές είναι οι σημερινές (24/12) αναμετρήσεις που βρίσκονται στο στοιχηματικό κουπόνι, δίχως να υπάρχει κάποιο σπουδαίο παιχνίδι. Ωστόσο το πρωτάθλημα της Τουρκίας κλέβει την… παράσταση.

Το ενδιαφέρον στο σημερινό (24/12) στοιχηματικό κουπόνι, στρέφεται σε λίγα παιχνίδια και κυρίως στις «μικρότερες» κατηγορίες των πρωταθλημάτων. Συγκεκριμένα, δράση υπάρχει στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν, σε αυτό της Αιγύπτου, του Ισραήλ, της Κύπρου.

Στην Τουρκία ωστόσο, έχουμε τέσσερις αναμετρήσεις που δεσπόζουν στο κουπόνι, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Στις 15:00 θα κοντραριστούν Καϊσέρισπο – Κόνιασπορ, την ίδια ώρα επίσης η Σίβασπορ με την Γκεντσλερμπιρλιγκί, ενώ στις 18:00 θα διεξαχθούν το Ανκαραγκούτσου – Μπεσίκτας και το Ρίζεσπορ – Αντάλιασπορ.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up