Το στοίχημα από... μέσα
Κουπόνι στοιχήματος (29/01): Δράση σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία Κουπόνι στοιχήματος (29/01): Δράση σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία
Παιχνίδια σε Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία περιλαμβάνει το σημερινό (29/01) στοιχηματικό κουπόνι. Φυσικά επιλογές για ποντάρισμα υπάρχουν και σε άλλα πρωταθλήματα. Γεμάτη αγωνιστική... Κουπόνι στοιχήματος (29/01): Δράση σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία

Παιχνίδια σε Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία περιλαμβάνει το σημερινό (29/01) στοιχηματικό κουπόνι. Φυσικά επιλογές για ποντάρισμα υπάρχουν και σε άλλα πρωταθλήματα.

Γεμάτη αγωνιστική δράση έχουμε σήμερα (29/01) στο στοιχηματικό κουπόνι. Στη Γερμανία και την Μπουντεσλίγκα, Στουτγκάρδη και Μάιντζ (21:30) ανοίγουν την «αυλαία» της 19ης αγωνιστικής. Στη Γαλλία, το Λυών – Μπορντό είναι η πρώτη κόντρα της 22ης «στροφής». Στην Ισπανία, Βαγιαδολίδ και Ουέσκα (22:00) αναμετρώνται για την 21η αγωνιστική της La Liga, ενώ στην Ιταλία και το Καμπιονάτο, Τορίνο – Φιορεντίνα είναι το πρώτο ζευγάρι της 20ης αγωνιστικής εβδομάδας.

Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί ότι επιλογές για στοιχηματισμό έχετε τη δυνατότητα να κάνετε στην Τσάμπιονσιπ, στο Βέλγιο, στη Β’ Γερμανίας, στην Ελβετία, στην Ολλανδία, στην Τουρκία, στην Τσεχία, αλλά και στη Χιλή μεταξύ άλλων.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up