Το στοίχημα από... μέσα
Κουπόνι στοιχήματος (31/12): Δύο ματς από τη La Liga στην τελευταία μέρα του χρόνου Κουπόνι στοιχήματος (31/12): Δύο ματς από τη La Liga στην τελευταία μέρα του χρόνου
Χωρίς κάποιο «μεγάλο» παιχνίδι θα φύγει το 2020, μιας και στο σημερινό (31/12) στοιχηματικό κουπόνι μόνο στη La Liga έχουμε δράση. Λιγοστές είναι οι... Κουπόνι στοιχήματος (31/12): Δύο ματς από τη La Liga στην τελευταία μέρα του χρόνου

Χωρίς κάποιο «μεγάλο» παιχνίδι θα φύγει το 2020, μιας και στο σημερινό (31/12) στοιχηματικό κουπόνι μόνο στη La Liga έχουμε δράση.

Λιγοστές είναι οι «μάχες» της τελευταίας ημέρας του χρόνου. Συγκεκριμένα το σημερινό (31/12) στοιχηματικό κουπόνι έχει δράση στην Ισπανία και στη La Liga, με το Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ (15:00) και το Οσασούνα – Αλαβές (17:15), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Τέλος, στην πρώτη κατηγορία της Αλγερίας, στην Αυστραλία, στη Βολιβία, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Ιράν, στη Σαουδική Αραβία, στην Τυνησία, αλλά και στη Χιλή, είναι από τα πρωταθλήματα στα οποία μπορείτε να βρείτε κάποιες επιλογές για ποντάρισμα.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up