Το στοίχημα από... μέσα
Κουπόνι Στοιχήματος (4/09): Ιταλία – Βοσνία και Ολλανδία – Πολωνία ξεχωρίζουν Κουπόνι Στοιχήματος (4/09): Ιταλία – Βοσνία και Ολλανδία – Πολωνία ξεχωρίζουν
Σπουδαίες Εθνικές αναμετρήσεις, αλλά και όχι μόνο, περιλαμβάνει και το σημερινό (4/09) κουπόνι του Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ. Για ακόμη μία ημέρα τα παιχνίδια που... Κουπόνι Στοιχήματος (4/09): Ιταλία – Βοσνία και Ολλανδία – Πολωνία ξεχωρίζουν

Σπουδαίες Εθνικές αναμετρήσεις, αλλά και όχι μόνο, περιλαμβάνει και το σημερινό (4/09) κουπόνι του Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ.

Για ακόμη μία ημέρα τα παιχνίδια που δεσπόζουν στο κουπόνι της Παρασκευής είναι αυτά από το Nations League. Συγκεκριμένα, το πρώτο χρονικά είναι ανάμεσα στη Λιθουανία και το Καζακστάν, από την τρίτη λίγκα και έχει ώρα έναρξης στις 19:00. Για τον ίδιο όμιλο, η Λευκορωσία αντιμετωπίζει την Αλβανία (21:45).

Το κυρίως μενού παρόλα αυτά, διεξάγεται στις 21:45. Από την πρώτη λίγκα τα ζευγάρια είναι το Ιταλία – Βοσνία Ερζεγοβίνη και το Ολλανδία – Πολωνία. Ενώ από τη δεύτερη, θα παιχτούν τέσσερις αγώνες. Αναφορικά είναι το Νορβηγία – Αυστρία, Ρουμανία – Βόρειος Ιρλανδία, Σκωτία – Ισραήλ και Σλοβακία – Τσεχία.

Οσον αφορά τις άλλες «μονομαχίες» του κουπονιού, μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν η αγωνιστική δράση στη Γαλλία και τη Νάσιοναλ με πέντε κόντρες, οι οποίες ξεκινούν στις 21:00. Στην Ιρλανδία κάνει πρεμιέρα η 10η «στροφή» της μεγάλης κατηγορίας με το Γουότερφορντ – Σεντ Πάτρικς (21:45). Στο Μεξικό τέλος και μετά τα μεσάνυχτα, η Κερέταρο φιλοξενεί την Τολούκα (03:00) και η Πατσούκα την Ατλέτικο Σαν Λουίς (05:00).

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up