Το στοίχημα από... μέσα
Κουπόνι Στοιχήματος (5/09): Περισσότερα από 150 ματς για στοιχηματισμό Κουπόνι Στοιχήματος (5/09): Περισσότερα από 150 ματς για στοιχηματισμό
Πάνω από 150 αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό (5/09) κουπόνι του Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ, με τη διοργάνωση του Nations League να ξεχωρίζει για ακόμη μία... Κουπόνι Στοιχήματος (5/09): Περισσότερα από 150 ματς για στοιχηματισμό

Πάνω από 150 αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό (5/09) κουπόνι του Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ, με τη διοργάνωση του Nations League να ξεχωρίζει για ακόμη μία ημέρα.

Το πρώτο Σάββατο του Σεπτεμβρίου είναι γεγονός, κάτι που σημαίνει πως σιγά – σιγά ολοένα και περισσότερα ματς θα περιλαμβάνει ημερησίως το κουπόνι. Σήμερα και για τρίτη συνεχόμενη μέρα συνεχίζονται οι αγώνες από το Nations League, με το πρώτο 90λεπτο να είναι αυτό ανάμεσα στο Γιβραλτάρ και τον Αγιο Μαρίνο (16:00) για την τέταρτη Λίγκα.

Την ίδια ώρα και η Βόρεια Μακεδονία αντιμετωπίζει την Αρμενία, για την τρίτη κατηγορία, ενώ στις 19:00 κάνουν έναρξη τα άλλα τρία παιχνίδια (της ίδιας κατηγορίας). Αναφορικά είναι το Αζερμπαϊτζάν –  Λουξεμβούργο, το Εσθονία – Γεωργία και το Κύπρος – Μαυροβούνιο.

Από την Λιγκ Α’, η πρώτη «μονομαχία» ξεκινά στις 19:00 με το Ισλανδία – Αγγλία, όμως στις 21:45 υπάρχουν άλλες τρεις αναμετρήσεις. Η Δανία υποδέχεται το Βέλγιο, η Πορτογαλία την Κροατία και η Σουηδία τη Γαλλία.

Αυτά όσον αφορά το εθνικό επίπεδο. Σε αυτό των πρωταθλημάτων, από νωρίς το μεσημέρι (12:00) η  πρώτη και η δεύτερη κατηγορία της Ιαπωνίας κάνει σέντρα με τη διεξαγωγή της 14ης  και 17ης  αντίστοιχα αγωνιστικής. Στην Κίνα παίζουν στις 13:00 η Χεμπέι με τη Σανγκάη και στις 15:00 η Κιντάο με τη Σιγιαζουάνγκ.

Επίσης, στη Σουηδία και τη Σουπερετάν είναι προγραμματισμένες τέσσερις αναμετρήσεις. Τέλος Βραζιλία, Μεξικό και ΗΠΑ «κλείνουν» το κουπόνι με τους μεταμεσονύκτιους αγώνες τους.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up