Το στοίχημα από... μέσα
Κουπόνι στοιχήματος (8/09):  Τελευταία μέρα για το Nations League Κουπόνι στοιχήματος (8/09):  Τελευταία μέρα για το Nations League
Τελευταία μέρα αγωνιστικής δράσης για το UEFA Nations League, με τη διεξαγωγή εννέα αγώνων οι οποίοι βρίσκονται φυσικά στο σημερινό (8/09) κουπόνι του Πάμε... Κουπόνι στοιχήματος (8/09):  Τελευταία μέρα για το Nations League

Τελευταία μέρα αγωνιστικής δράσης για το UEFA Nations League, με τη διεξαγωγή εννέα αγώνων οι οποίοι βρίσκονται φυσικά στο σημερινό (8/09) κουπόνι του Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ.

Σημαντικές είναι και οι αποψινές αναμετρήσεις από το UEFA Nations League και τη διεξαγωγή της δεύτερης αγωνιστικής. Στην πρώτη κατηγορία της διοργάνωσης και το δεύτερο γκρουπ, το Βέλγιο υποδέχεται την Ισλανδία (21:45), ενώ η Δανία την Αγγλία (21:45). Στον τρίτο όμιλο, η Σουηδία την Πορτογαλία (21:45) και η Γαλλία την Κροατία (21:45).

Εν συνεχεία, στην τρίτη τη τάξη κατηγορία επίσης τέσσερις αγώνες είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν. Στο δεύτερο όμιλο, η Αρμενία φιλοξενεί την Εσθονία (19:00) και η Γεωργία τη Βόρεια Μακεδονία (19:00). Για τον πρώτο, η Κύπρος παίζει με το Αζερμπαϊτζάν (21:45) και το Λουξεμβούργο με το Μαυροβούνιο (21:45). Ακόμη ένα παιχνίδι υπάρχει, από την τέταρτη και τελευταία κατηγορία και το δεύτερο γκρουπ, με το Σαν Μαρίνο να αντιμετωπίζει το Λιχτενστάιν.

Επιπλέον, πρεμιέρα έχουμε για τη 10η «στροφή» στο πρωτάθλημα της Κίνας, εκεί όπου στις 13:00 αναμετρώνται Γκουαντζού – Χενάν, ενώ δύο ώρες αργότερα Νταλιάν – Γιανγκσού (15:00). Στο Μεξικό τέλος, υπάρχει δράση στην Απερτούρα με πέντε μεταμεσονύκτια ματς.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up