Το στοίχημα από... μέσα
Κουπόνι στοιχήματος (9/09): Ασιάτες και Αμερικανοί στο… ποδοσφαιρικό προσκήνιο Κουπόνι στοιχήματος (9/09): Ασιάτες και Αμερικανοί στο… ποδοσφαιρικό προσκήνιο
Αξιόλογες επιλογές, δεδομένου και του όγκου των παιχνιδιών, έχει το σημερινό (9/09) κουπόνι του Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ. Το σημερινό στοιχηματικό ενδιαφέρον στρέφεται από νωρίς... Κουπόνι στοιχήματος (9/09): Ασιάτες και Αμερικανοί στο… ποδοσφαιρικό προσκήνιο

Αξιόλογες επιλογές, δεδομένου και του όγκου των παιχνιδιών, έχει το σημερινό (9/09) κουπόνι του Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ.

Το σημερινό στοιχηματικό ενδιαφέρον στρέφεται από νωρίς το μεσημέρι στην Ιαπωνία και σε εννέα αναμετρήσεις της. Το πρώτο χρονικά παιχνίδι έχει έναρξη στις 12:30, το κυρίως μενού της αγωνιστικής όμως είναι στις 13:00, ενώ άλλα τρία ματς θα διεξαχθούν μισή ώρα αργότερα (13:30). Παράλληλα και στη δεύτερη κατηγορία της χώρας έχουμε δράση με έντεκα κόντρες.

Στην Κίνα δύο 90λεπτα είναι προγραμματισμένα για τη δέκατη «στροφή» της λίγκας. Στις 13:00 η πρωταθλήτρια Γκουανγκζού Εβεργκράντε υποδέχεται τη Σενζέν και στις 15:00 η Σανγκάι τη Σαντόνγκ. Στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τη Φινλανδία, έξι αγώνες θα πραγματοποιηθούν εκεί, με την ώρα έναρξης να είναι για όλους η ίδια (18:30). Στη Σουηδία η Χέλσινγκμποργκ φιλοξενεί την Κάλμαρ (20:00) για τη 19η αγωνιστική.

Στο πρωτάθλημα του Περού και για τη δέκατη αγωνιστική, η Σπόρτινγκ Κριστάλ θα αναμετρηθεί με τη Σαν Μαρτίν (21:00) και η ουραγός Ατλέτικο Γκράου με την Αγιακούτσο (23:30). Επιπλέον στο MLS πέντε ματς θα μας κρατήσουν συντροφιά μετά τα μεσάνυκτα, όπως άλλωστε και τα άλλα τέσσερα από την πρώτη κατηγορία του Μεξικού.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up