Το στοίχημα από... μέσα
Κυκλοφόρησαν οι αποδόσεις της S.L. 2 για την 4η αγωνιστική Κυκλοφόρησαν οι αποδόσεις της S.L. 2 για την 4η αγωνιστική
Δύο σπουδαίες αναμετρήσεις κρύβει η τέταρτη αγωνιστική στη S.L 2. Λίγο νωρίτερα κυκλοφόρησαν και οι αποδόσεις. Το πρωτάθλημα της SL2 συνεχίζεται την Τετάρτη με... Κυκλοφόρησαν οι αποδόσεις της S.L. 2 για την 4η αγωνιστική

Δύο σπουδαίες αναμετρήσεις κρύβει η τέταρτη αγωνιστική στη S.L 2. Λίγο νωρίτερα κυκλοφόρησαν και οι αποδόσεις.

Το πρωτάθλημα της SL2 συνεχίζεται την Τετάρτη με εμβόλιμη αγωνιστική. Οι ομάδες ρίχτηκαν στην μάχη λίγες μέρες νωρίτερα, με αποτέλεσμα το πρωτάθλημα να είναι ακόμη στην αρχή. Οπως και να έχει, η σεζόν προμηνύεται συναρπαστική.

Λίγο νωρίτερα κυκλοφόρησαν και οι αποδόσεις της 4ης στροφής.

Αν μη τι άλλο, η κόντρα που ξεχωρίζει είναι αυτή του Λεβαδειακού με την Ξάνθη. Οι αποδόσεις στο ζευγάρι είναι ισορροπημένες, με την Ξάνθη προς το παρόν να έχει αμυδρό προβάδισμα.

Δυνατή αναμένεται και η κόντρα στη Ρόδο μεταξύ του Διαγόρα και του Ιωνικού. Οι Νικαιώτες φαντάζουν το φαβορί με βάση τις αποδόσεις, ωστόσο το παιχνίδι αναμένεται αρκετά ισορροπημένο, την ώρα που οι Ροδίτες έχουν κάνει εξαιρετική εκκίνηση.

Στη μάχη από αυτή την αγωνιστική ρίχνεται και η Δόξα Δράμας, καθώς εξασφάλισε τα πολυπόθητα έγγραφα για τη συμμετοχή της. Πρώτη αποστολή στα Τρίκαλα, με τους γηπεδούχους να πληρώνουν στο πολύ χαμηλό 1.50. Απόδοση που καλό είναι να αποφεύγουμε σε αυτή την κατηγορία.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up