Το στοίχημα από... μέσα
Asiatis
Αρχική κάβα
⛩2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+35
Ανοιχτά
15
Νέο Υπόλοιπο
🟢2020
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.75
Μας «ενοχλεί» το Europa League Μας «ενοχλεί» το Europa League
Το Europa League ξεκινάει. Θα μου πείτε πως είναι δυνατόν να επηρεάζει την Ασία; Είναι. Πολλοί διεθνείς παίκτες από την Κίνα, αγωνίζονται σε εθνικές... Μας «ενοχλεί» το Europa League

Το Europa League ξεκινάει. Θα μου πείτε πως είναι δυνατόν να επηρεάζει την Ασία; Είναι. Πολλοί διεθνείς παίκτες από την Κίνα, αγωνίζονται σε εθνικές ομάδες, οι οποίες συμμετέχουν σε αυτόν τον δευτερεύον ευρωπαϊκό Κύπελλο.
Μεγαλύτερη η απώλεια της ΡΦ, η οποία θα χάσει τον τεράστιο Ζάχαβι. Ο Ισραηλινός στράικερ είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας. Δίχως αυτόν, δεν υπάρχει σκορ στην ομάδα.

Η ΡΦ αυτή την αγωνιστική θα παίξει με τη Σενζέν, η οποία βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Δύσκολα τα πράγματα για το σύνολο του Φαν Μπρόνκχορστ δίχως τον σταρ της ομάδας. Δεν μπορούμε, λοιπόν, να επιλέξουμε κάτι διαφορετικό από την νίκη της ομάδας του Κρόιφ.

Ποντάρισμα 10 μονάδων στο:    ΡΦ – Σενζέν      2    2.50

Avatar

Asiatis

Ο νους του παίκτη του στοιχήματος, στο άκουσμα της λέξεις "Ασία" και "ασιατικά", πάει στα ειδικά στοιχήματα με το χάντικαπ. Πολλοί άλλοι σκέφτονται μικρά "κιτρινιάρικα" ανθρωπάκια που φωνάζουν και πετάνε -πολλά- λεφτά σε αγορές. Εγώ, με ψύχραιμο βλέμμα και γνώση ετών, θα σας ξεναγήσω στα πρωταθλήματα της Ιαπωνίας, της Κίνα, της Ν. Κορέας, του Κατάρ, και ό,τι προκύψει από αυτό το μέτωπο. Οι ευκαιρίες είναι πολλές. Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς θα τις εκμεταλλευτούμε, με γνώμονα το κέρδος κι όχι τον τζόγο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up