Το στοίχημα από... μέσα
Asiatis
Αρχική κάβα
⛩2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+35
Ανοιχτά
15
Νέο Υπόλοιπο
🟢2020
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.75
Μας (ξανά)πληρώνει η Χεμπέι Μας (ξανά)πληρώνει η Χεμπέι
Την τελευταία φορά που ασχοληθήκαμε με τη Χεμπέι επιβεβαιωθήκαμε. Με αυτήν θα ασχοληθούμε και πάλι. Η Χεμπέι την προηγούμενη φορά μας πλήρωσε στις καθυστερήσεις,... Μας (ξανά)πληρώνει η Χεμπέι

Την τελευταία φορά που ασχοληθήκαμε με τη Χεμπέι επιβεβαιωθήκαμε. Με αυτήν θα ασχοληθούμε και πάλι.

Η Χεμπέι την προηγούμενη φορά μας πλήρωσε στις καθυστερήσεις, παρότι πίεσε κι έχασε ευκαιρίες για ευκολότερη επικράτηση. Η ουσία είναι η ίδια. Το ταμείο. Είτε αυτό έρχεται στις καθυστερήσεις, είτε αυτό επιβεβαιώνεται από την αρχή.

Πάλι σήμερα στην αγωνιστική της Κίνας θα ασχοληθώ με τη Χεμπέι. Μια ομάδα που έχει λαμπρή ευκαιρία να κλειδώσει τη συμμετοχή της στην φάση των πλέι οφ για τον τίτλο. Με βάση την εικόνα της το δικαιούται. Με Μαρκάο, με Γκουλάρτ, με Παουλίνιο, με Τουρέ έχει πάει πολύ καλά. Ειδικά από τη μέση και μπροστά.

Σήμερα παίζει με τη Ζαλ, η οποία έχει ένα κάρο προβλήματα. Τραυματίες και τιμωρημένους. Μάλιστα εδιωξε και τον προπονητή της, τον Γκονζάλες. Η Χεμπέι αν κερδίσει, δεν έχει λόγω να αγχώνεται την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη δυνατή Σουνίνγκ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

(15:00) Ζαλ – Χεμπέι 2DNB  @ 1.70 /9,6 Μονάδες

Το υπόλοιπό μου είναι 2009,6 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 2000 μονάδες

Avatar

Asiatis

Ο νους του παίκτη του στοιχήματος, στο άκουσμα της λέξεις "Ασία" και "ασιατικά", πάει στα ειδικά στοιχήματα με το χάντικαπ. Πολλοί άλλοι σκέφτονται μικρά "κιτρινιάρικα" ανθρωπάκια που φωνάζουν και πετάνε -πολλά- λεφτά σε αγορές. Εγώ, με ψύχραιμο βλέμμα και γνώση ετών, θα σας ξεναγήσω στα πρωταθλήματα της Ιαπωνίας, της Κίνα, της Ν. Κορέας, του Κατάρ, και ό,τι προκύψει από αυτό το μέτωπο. Οι ευκαιρίες είναι πολλές. Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς θα τις εκμεταλλευτούμε, με γνώμονα το κέρδος κι όχι τον τζόγο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up