Το στοίχημα από... μέσα
Sniper
Αρχική κάβα
🎯2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+30.00
Ανοιχτά
6
Νέο Υπόλοιπο
2024.00
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.80
Με “καναρίνια” και “vecchia signora” στο δρόμο για ταμείο Με “καναρίνια” και “vecchia signora” στο δρόμο για ταμείο
 Δεκάδες ματς περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι, τα οποία κοιτώντας τα δε ξέρεις από που να αρχίσεις και που να τελειώσει κανείς. Τα δεδομένα του... Με “καναρίνια” και “vecchia signora” στο δρόμο για ταμείο

 Δεκάδες ματς περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι, τα οποία κοιτώντας τα δε ξέρεις από που να αρχίσεις και που να τελειώσει κανείς. Τα δεδομένα του κορονοιού έχουν φέρει τα πάνω κάτω στη στοιχηματική κανονικότητα και για να βγάλει σημείο κανείς απαιτείται ιδιαίτερη μελέτη κι ενημέρωση ακόμα και λίγα λεπτά πριν τη σέντρα.

Φορμαρισμένα “καναρίνια”

Προσωπικά έχω εντοπίσει δύο ματς απο Αγγλία και Ιταλία, τα σημεία των οποίων αποδίδουν το συμπαθητικό 2.48.  Το πρώτο ματς αφορά τα φορμαρισμένα “καναρίνια” της Νοριτς, που παίζουν την καλύτερη μπάλα αυτή στη στιγμή στην Championship και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψουν στα σαλόνια της Premiership από την επόμενη περίοδο.

Απέναντι της θα βρει σήμερα την ιστορική Coventry που ομολογουμένως δεν τα πάει καθόλου καλά φέτος, όμως τις τελευταίες δυο αγωνιστικές έδειξε να συνέρχεται και να παίρνει βαθμούς μέσω της άμυνας της. Δε βλέπω όμως τον τρόπο που θα μπορούσαν να σταματήσουν το τρένο της Νόριτς. Με αυτά τα δεδομένα ο άσος του 1.77 φαντάζει όαση -πάντα με την ελπίδα πως δεν υπάρχει κάποια φάκα από πίσω.

Δεν αφήνει βαθμούς η “μεγάλη Κυρία”

Αργότερα, η Γιούβε δοκιμάζεται από την Μπενεβέντο, που σε αντίθεση με την προηγούμενη παρουσία της στο Campionato φαίνεται να το παλεύει και να παίρνει ενίοτε σημαντικά τρίποντα, όπως την περασμένη αγωνιστική επί της Φιορεντίνα στο “Αρτέμιο Φράνκι” στέλνοντας στον κουβά εκατομμύρια δελτία. Η μεγάλη κυρία του calcio απόψε δε νομίζω πως θα αφήσει βαθμό ή βαθμούς στο “Τσίρο Βιγκορίτο”, καθώς πηγαίνει εκεί υποψιασμένη πλέον, μιας και πήρε το μάθημα της μεσόβδομαδα κόντρα στη Φερεντσβάρος, της οποίας παραλίγο να πέσει θύμα έκπληξης…

Αυτές είναι οι δύο επιλογές τις οποίες θα “ζευγαρώσω”. Καλή τύχη σε ό,τι κι εάν επιλέξετε.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(17.00) ΝΟΡΙΤΣ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ 1 @ 1.77
(19.30) ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2 @ 1.40

Απόδοση 2.48 / Ποντάρισμα: 10 μονάδες

Η κάβα μου έχει 2026.58 μονάδες
Νέο υπόλοιπο κάβας: 2016.58 μονάδες

Avatar

Sniper

Λάτρης του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου από τότε που με θυμάμαι και για πολλά χρόνια αθλητής του futsal. Η στρογγυλή θεά πάντα με "εξιτάρει", πόσο μάλλον δε όταν μπήκε στη ζωή μας και το στοίχημα, καθώς ήρθε κι έδεσε με το πάθος που έχω για τη στατιστική. Σαν sniper στόχος μου πάντα θα είναι το κέρδος. Με το χέρι στη σκανδάλη λοιπόν και καλά μας κέρδη!

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up