Το στοίχημα από... μέσα
Asiatis
Αρχική κάβα
⛩2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+35
Ανοιχτά
15
Νέο Υπόλοιπο
🟢2020
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.75
Μια κι έξω με κόντρα στο φαβορί Μια κι έξω με κόντρα στο φαβορί
Δράση στο Κύπελλο της Ιαπωνίας, αλλά και Β΄ Κίνας στο προσκήνιο. Στην τελευταία μας στήλη, πληρωθήκαμε το διπλό της Νταεγκού σε εξαιρετικές αποδόσεις. Από... Μια κι έξω με κόντρα στο φαβορί

Δράση στο Κύπελλο της Ιαπωνίας, αλλά και Β΄ Κίνας στο προσκήνιο.

Στην τελευταία μας στήλη, πληρωθήκαμε το διπλό της Νταεγκού σε εξαιρετικές αποδόσεις. Από εκεί και πέρα η Γεονμπούκ δεν τα κατάφερε στην έδρα της με την Ποχάνγκ -μένοντας μάλιστα στο μηδέν- με αποτέλεσμα να μας πετάξει έξω στην πρόταση. Η “σούμα” έβγαλε μικρή χασούρα, εντούτοις η κάβα παραμένει στα πράσινα.

Η δράση λόγω των αναμετρήσεων των Εθνικών ομάδων είναι περιορισμένη. Επίσημα προκριματικά δεν διεξάγονται λόγω του COVID-19, παρ’ όλα αυτά οι ομάδες της Ασίας δίνουν κι αυτές κάποια φιλικά.

Κόντρα στο φαβορί

Στην Ιαπωνία έχουμε δράση με Κύπελλο. Πιο συγκεκριμένα για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Η διοργάνωση είναι η τρίτη τη τάξει της χώρας, με τις ομάδες να μη δίνουν και τόσο μεγάλη σημασία. Αλλωστε, το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ προκύπτει από το Κύπελλο Ιαπωνίας, οπότε το μόνο που έχουν να ωφεληθούν οι σύλλογοι είναι ένα μικρό οικονομικό έπαθλο συν τον τίτλο.

Η Γιοκοχάμα πέρσι πανηγύρισε τον τίτλο και φέτος παλεύει να αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ! Από εκεί και πέρα η Κασίβα πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία στην J2, ανέβηκε αέρα στην J1 και φέτος παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Αλλωστε αυτή η ομάδα, πριν λίγα χρόνια αγωνιζόταν και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη σημερινή αναμέτρηση λογίζεται ως αουτσάιντερ. Εν προκειμένω, δεν νομίζω πως η Γιοκοχάμα θα την “καθαρίσει” εύκολα. Μου αρέσει η κόντρα στο Χ2, το οποίο πληρώνει στο 1.85. Θα το τιμήσω.

Χάθηκε η αξία

Στη Β’ Κίνας παρακολουθώ πολύ στενά τις κόντρες της Λάβα. Η ομάδα αυτή δεν χάνει με τίποτα, ενώ από την άλλη δεν μπορεί να κερδίσει με την καμία. Οι αποδόσεις των μπουκ στην κατηγορία αλλάζουν ώρα με την ώρα. Το ίδιο συνέβη και σήμερα. Στην κόντρα της με την Κουνσάν άνοιξε σε τιμές μεγάλου αουτσάιντερ. Με τις ώρες οι αποδόσεις άλλαξαν. Η αρχική αξία στο Χ2 χάθηκε, με συνέπεια να μην το ποντάρω στην κάβα μου. Από εκεί και πέρα, μπορούμε να το χαζέψουμε στο live, στην περίπτωση που προκύψει ευκαιρία.

Καλή τύχη σε ό,τι κι εάν επιλέξετε.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(13:00) Γιοκοχάμα Μ. – Κασίβα Ρ. Χ2 @ 1.85 / 6 μονάδες

Η κάβα μου έχει 2021 μονάδες.
Νέο υπόλοιπο κάβας: 2015

Avatar

Asiatis

Ο νους του παίκτη του στοιχήματος, στο άκουσμα της λέξεις "Ασία" και "ασιατικά", πάει στα ειδικά στοιχήματα με το χάντικαπ. Πολλοί άλλοι σκέφτονται μικρά "κιτρινιάρικα" ανθρωπάκια που φωνάζουν και πετάνε -πολλά- λεφτά σε αγορές. Εγώ, με ψύχραιμο βλέμμα και γνώση ετών, θα σας ξεναγήσω στα πρωταθλήματα της Ιαπωνίας, της Κίνα, της Ν. Κορέας, του Κατάρ, και ό,τι προκύψει από αυτό το μέτωπο. Οι ευκαιρίες είναι πολλές. Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς θα τις εκμεταλλευτούμε, με γνώμονα το κέρδος κι όχι τον τζόγο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up