Το στοίχημα από... μέσα
Insider
Αρχική κάβα
🇬🇷 2000
Κέρδος/Ζημιά
-14,7
Ανοιχτά
10,3
Νέο Υπόλοιπο
1975
Μ.Ο. Αποδόσεων
3.70
Νέα εποχή, νέα ήθη, προσαρμογή και παράταση στον τελικό Νέα εποχή, νέα ήθη, προσαρμογή και παράταση στον τελικό
Το ελληνικό πρωτάθλημα ξεκίνησε χθες, Παρασκευή 11/9… Κατά τα άλλα μια σημαντική ημερομηνία, όπου ο κόσμος άλλαξε. Εμείς έχουμε ωστόσο να ασχοληθούμε με τον... Νέα εποχή, νέα ήθη, προσαρμογή και παράταση στον τελικό

Το ελληνικό πρωτάθλημα ξεκίνησε χθες, Παρασκευή 11/9… Κατά τα άλλα μια σημαντική ημερομηνία, όπου ο κόσμος άλλαξε. Εμείς έχουμε ωστόσο να ασχοληθούμε με τον δικό μας “μικρόκοσμο” που τόσο αγαπάμε.

  • Λίγο δύσκολο να συνηθίσουμε ματς την Παρασκευή. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για πρεμιέρα. Και τι πρεμιέρα… Μια πρεμιέρα, στην οποία ουσιαστικά δεν έχει τελειώσει η προηγούμενη σεζόν!
  • Θα μου πείτε τώρα σιγά το πράγμα. Κάποτε όλα έπαιζαν την Κυριακή στις 3… Τρανζίστορ στη συχνότητα, μικρόφωνο στα γήπεδα και κόσμος στις κερκίδες. Τίποτα από αυτά δεν υπάρχει, όπως το θυμόμαστε.
  • Δεν είναι μόνο οι σαύρες που προσαρμόζονται. Σαφώς το κάνουμε κι εμείς.. Νέα εποχή, νέα ήθη και μια επείγουσα προσαρμογή στην κατάσταση που ζούμε. Προχωράμε… Σίγουρα ΝΑΙ.
  • Χθες είδαμε στη Θεσσαλονίκη δύο κόντρες πολύ διαφορετικές. Η κατάληξη η ίδια. Τα φαβορί επιβλήθηκαν.
  • Σήμερα βλέπουμε μόλις ένα ματς… Εχει στην Κρήτη, τον πολύ κακό στα φιλικά ΟΦΗ, με το Αγρίνιο. Δύο ευτυχισμένες κατά τα άλλα ομάδες. Οι μεν Κρητικοί παίζουν Ευρώπη 20 χρόνια μετά, οι δε Αγρινιώτες σώθηκαν, παρά την πολύ κακή εικόνα τους.
  • Τι θα κάνουν στο μεταξύ τους; Από ένα γκολ το έχουν.
  • Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος 2019-2020… Ουδέν σχόλιο… Παράταση στην παράταση οι ομάδες, “παράτα” κι εμείς.Greek Football Cup Home — AGONAsport.com

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

Η κάβα μου έχει 2000 μονάδες

(18:00) ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ GOAL@2.00 – 10 μονάδες
(21:00) ΑΕΚ – ΟΣΦΠ Χ@3.30 – 5 μονάδες

Νέο υπόλοιπο κάβας 1985 μονάδες

Avatar

Insider

Ασχολούμαι με το στοίχημα όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Δεν είναι υπερβολή άλλωστε, καθώς οικογενειακά διατηρούσαμε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ. Εκεί μέσα μεγάλωσα και τα ρέστα. Αντιλαμβάνομαι πολύ καλά πως η Μάνα δεν χάνει... Οπότε πάντα παλεύω να βρω τις αδυναμίες της προς όφελός μας. Ασχολούμαι χρόνια με το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ λατρεύω τις μικρότερες κατηγορίες. Εκεί τρέχω κάθε Κυριακή. Προτιμώ να δω το Ιωνικός - Προοδευτική, από το Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ (τις κάνω γούστο και τις δύο). Μέσα από αυτή τη στήλη, θα ξεχωρίσουμε σημεία που έχουν αξία, ενώ θα λέμε και 2-3 πραγματάκια για το πρωτάθλημα που γουστάρουμε περισσότερο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up