Το στοίχημα από... μέσα
Sniper
Αρχική κάβα
🎯2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+30.00
Ανοιχτά
6
Νέο Υπόλοιπο
2024.00
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.80
Νοσοκομείο η Ουντινέζε – Περνάει η Ρόμα από το “Φριούλι” Νοσοκομείο η Ουντινέζε – Περνάει η Ρόμα από το “Φριούλι”
Ουντινέζε και Ρόμα κλείνουν την αυλαία των αγώνων του Σαββάτου για τη Serie A, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το πρώτο τρίποντο της... Νοσοκομείο η Ουντινέζε – Περνάει η Ρόμα από το “Φριούλι”

Ουντινέζε και Ρόμα κλείνουν την αυλαία των αγώνων του Σαββάτου για τη Serie A, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς .
Οι πιθανότητες είναι με το μέρος των πρωτευουσιάνων που έχουν σύμμαχο την παράδοση, ενώ οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν σοβαρούς τραυματισμούς βασικών τους παιχτών.

 

Η Ρόμα ξεκίνησε με απροσδόκητη ήττα στη Βερόνα από την Ελλάς, με 3-0, όμως στον αγώνα του Ολύμπικο κόντρα στην πρωταθλήτρια Γιούβε, το συγκρότημα του Πάολο Φονσέκα έδειξε πολύ καλύτερο πρόσωπο, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει τελικά το βαθμό της ισοπαλίας (2-2)

Από την άλλη μεριά η ομάδα του Ούντινε, ξεκίνησε και αυτή με ήττα τις υποχρεώσεις της, κατά σύμπτωση με ήττα στην Βερόνα με 1-0, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα οι πολλοί τραυματισμοί που είχαν ως συνέπεια τις αλλαγές στο βασικό κορμό της, έφεραν την ήττα – σοκ από τη Σπέτσια με 0-2.

Τα προβλήματα παραμένουν ακόμα στο στρατόπεδο των “μπιανκονέρι” (Mandragora, Larsen, Nuytinck, Jajalo, Walace είναι off) και έτσι η Ρόμα έχει μια σπουδαία ευκαιρία να πάρει το πρώτο της διπλό για φέτος στο “Φρίουλι”

ΠΡΟΤΑΣΗ:

(21:45) Ουντινέζε – Ρόμα:  2 @ 1,83   /  Ποντάρισμα 13 μονάδες

Η κάβα μου έχει 2073.9 μονάδες.
Νέο υπόλοιπo κάβας: 2060.9 μονάδες

Avatar

Sniper

Λάτρης του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου από τότε που με θυμάμαι και για πολλά χρόνια αθλητής του futsal. Η στρογγυλή θεά πάντα με "εξιτάρει", πόσο μάλλον δε όταν μπήκε στη ζωή μας και το στοίχημα, καθώς ήρθε κι έδεσε με το πάθος που έχω για τη στατιστική. Σαν sniper στόχος μου πάντα θα είναι το κέρδος. Με το χέρι στη σκανδάλη λοιπόν και καλά μας κέρδη!

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up