Το στοίχημα από... μέσα
Asiatis
Αρχική κάβα
⛩2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+35
Ανοιχτά
15
Νέο Υπόλοιπο
🟢2020
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.75
Νταεγκού στον διπλασιασμό και εμπιστοσύνη στους πρωταθλητές Νταεγκού στον διπλασιασμό και εμπιστοσύνη στους πρωταθλητές
Επιστροφή στις μάχες της Ασίας, ύστερα από την στήλη της Τετάρτης. Σήμερα το ενδιαφέρον της στήλης επικεντρώνεται σε δύο κόντρες στα πλέι οφ της... Νταεγκού στον διπλασιασμό και εμπιστοσύνη στους πρωταθλητές

Επιστροφή στις μάχες της Ασίας, ύστερα από την στήλη της Τετάρτης. Σήμερα το ενδιαφέρον της στήλης επικεντρώνεται σε δύο κόντρες στα πλέι οφ της Ν. Κορέας.

Στην τελευταία μας στήλη πληρωθήκαμε τη μία από τις τρεις επιλογές, με αποτέλεσμα να είμαστε ελαφρώς χαμένοι. Η συνολική  κάβα είναι στο πράσινο, οπότε μικρό το κακό. Κακό μεν, διότι όταν χάνεις ΛΕΦΤΑ είναι κακό, αλλά μικρό.

“Καίγεται” η Γεονμπουκ

Προχωράμε στη δράση, όπου σήμερα θα ξεκινήσω με την μεγάλη μάχη της Γεονμπούκ με την Ποχάνγκ Στίλερς. Από την ώρα που χθες η Ουλσάν κέρδισε στο δικό της παιχνίδι, η ήττα σήμερα για τους “πράσινους” είναι απαγορευτική. Κι αυτό διότι η Γεονμπούκ ΔΕΝ έχει τη διαφορά τερμάτων. Οπότε η διαφορά ουσιαστικά είναι στους 4 βαθμούς. Σήμερα με την “αδιάφορη” Ποχάνγκ τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα, καθώς οι Στίλερς παίζουν εξαιρετική μπάλα. Στα δύο τελευταία τους παιχνίδια βρήκαν 9 γκολ, όπου ωστόσο η άμυνά τους έδειξε να είχε προβλήματα.

Η αναμέτρηση δύσκολα θα ξεφύγει από το G/G. Ενα σημείο το οποίο θα ποντάρουμε και μάλιστα με αρκετές μονάδες. Από εκεί και πέρα ο άσος ανεβαίνει. Ανοιξε στο 1.70 και πλέον πληρώνει στο 1.85. Αυτό διότι αναμένεται οι φιλοξενούμενοι να παίξουν χωρίς αλλαγές. Κάτι στην ουσία της αναμέτρησης δεν έχει αλλάξει. Ισα ίσα που πλέον η ανάγκη για τον άσο να είναι μεγαλύτερη.

Θα εμπιστευτώ τον άσο, καθώς η Γεονμπούκ εκτός από το κίνητρο, έχει και τη φόρμα. Ειδικά στο γήπεδό της -και παρά την απουσία του κόσμου- τα πράγματα γίνονται για τους φιλοξενούμενους δύσκολα.

Νίκη η Νταεγκού

Νωρίτερα η Νταεγκού παίζει με την Γκουανγζού. Πολλά τα προβλήματα στους γηπεδούχους, λόγω τιμωριών. Η Νταεγκού χρωστάει στον εαυτό της νίκες. Μία μπορεί να την πάρει σήμερα στο εξαιρετικό 2.10.

Καλή τύχη σε ό,τι κι εάν επιλέξετε. 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

(10:30) Γκουανγζού – Νταεγκού 2@2.10 / 10μονάδες
(13:00) Γεονμπούκ – Ποχάνγκ 1 @ 1.83 /6,1 μονάδες
(13:00) Γεονμπούκ – Ποχάνγκ G/G @ 1,55 /10 μονάδες

H κάβα μου έχει 2026,1 μονάδες.
Νέο υπόλοιπο κάβας: 2000

Asiatis

Avatar

Asiatis

Ο νους του παίκτη του στοιχήματος, στο άκουσμα της λέξεις "Ασία" και "ασιατικά", πάει στα ειδικά στοιχήματα με το χάντικαπ. Πολλοί άλλοι σκέφτονται μικρά "κιτρινιάρικα" ανθρωπάκια που φωνάζουν και πετάνε -πολλά- λεφτά σε αγορές. Εγώ, με ψύχραιμο βλέμμα και γνώση ετών, θα σας ξεναγήσω στα πρωταθλήματα της Ιαπωνίας, της Κίνα, της Ν. Κορέας, του Κατάρ, και ό,τι προκύψει από αυτό το μέτωπο. Οι ευκαιρίες είναι πολλές. Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς θα τις εκμεταλλευτούμε, με γνώμονα το κέρδος κι όχι τον τζόγο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up