Το στοίχημα από... μέσα
Παίρνεις Κύπελλο; Πας Ευρώπη Παίρνεις Κύπελλο; Πας Ευρώπη
Η ώρα του Κυπέλλου έφτασε και για τη χώρα μας, όπου οι ομάδες της Super League ρίχνονται στη μάχη του θεσμού. Το μοναδικό σενάριο... Παίρνεις Κύπελλο; Πας Ευρώπη

Η ώρα του Κυπέλλου έφτασε και για τη χώρα μας, όπου οι ομάδες της Super League ρίχνονται στη μάχη του θεσμού. Το μοναδικό σενάριο που δίνει Ευρωπαϊκή θέση, είναι η κατάκτηση του.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα που θα σηκώσει το τρόπαιο κερδίζει αυτόματα το 4ο εισιτήριο. Δηλαδή θα είναι η 3η ομάδα που θα ακολουθήσει τον 2ο και 3ο από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος στο νεοσύστατο Κόνφερενς Λιγκ.

Προσοχή όμως. Αν η ομάδα που κατακτήσει το Κύπελλο, τερματίσει και εντός της πρώτης 3αδας του πρωταθλήματος, τότε το εισιτήριο πάει στα χέρια του 4ου της βαθμολογίας.

Για παράδειγμα. Με την παρούσα βαθμολογία. Αν το Κύπελλο το κατακτήσει ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ ή  ο ΠΑΟΚ, τότε το εισιτήριο θα πάει κανονικά στον 4ο Άρη.

Αν όμως το Κύπελλο καταλήξει στα χέρια οποιασδήποτε άλλης ομάδας, για παράδειγμα στον Παναθηναϊκό, τότε το εισιτήριο θα πάει στους “πράσινους” και ο Άρης θα μείνει εκτός Ευρώπης.

Καταλαβαίνετε λοιπόν πως εκτός των μεγάλων που θέλουν τον τίτλο για το πρεστίζ, με την παρούσα κατάσταση και τα μόνο 4 εισιτήρια που οδηγούν Ευρώπη, μοιραία κάποιοι μεγάλοι θα πρέπει να χτυπήσουν λίγο παραπάνω το Κύπελλο.

Αν μάλιστα θεωρήσουμε ότι ο θεσμός έχει που και που εκπλήξεις, τότε θα έχει ενδιαφέρον αν μια “μικρή” ομάδα παίξει τελικό. Δε θα παίζει μόνο για το τρόπαιο, αλλά και για την Ευρώπη.

Ευχόμαστε να δούμε ωραίες μάχες και φυσικά να προσεγγίσουμε όσο καλύτερα γίνεται τις αναμετρήσεις του θεσμού.

Καλή απόλαυση σε όλους!

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up