Το στοίχημα από... μέσα
Professor
Αρχική κάβα
👨‍🏫2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+110
Ανοιχτά
10 μονάδες
Νέο Υπόλοιπο
🟢2100 μονάδες
Μ.Ο. Αποδόσεων
16
ΠΑΟ με την παράδοση! ΠΑΟ με την παράδοση!
Μετά την επιστροφή στις επιτυχίες του Σαββάτου, είμαι και πάλι εδώ γιατί κάτι καλό μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον. Καλημέρα σε όλους τους φίλους... ΠΑΟ με την παράδοση!

Μετά την επιστροφή στις επιτυχίες του Σαββάτου, είμαι και πάλι εδώ γιατί κάτι καλό μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους της στήλης.

Αρχικά, να δώσουμε τα εύσημα στην άμυνα της Σάλκε, η οποία έκανε τα αδύνατα, δυνατά, ώστε η Βέρντερ να κάνει…παρέλαση. Εύκολη νίκη για τους «πράσινους» της Βρέμης και εύκολο ταμείο για εμάς που τιμήσαμε το διπλό.

ΠΑΟ με παράδοση

Πάμε να δούμε τώρα τη σημερινή μας πρόταση, που είναι από τη γνώριμη σε όλους μας Superleague. Το πρωτάθλημα που λατρεύουμε να…μισούμε.

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Λάρισα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στην παραδοσιακή της έδρα, το στάδιο “Αλκαζάρ”. Όλα καλά και όλα όμορφα μέχρι εδώ.

Το περίεργο της όλης υπόθεσης είναι η τόσο υψηλή απόδοση του διπλού, καθώς συναντάται στο 2.15 και μας προκαλεί θαυμασμό.

Είναι αυτό που λέμε, με τρώει το χέρι μου να το τιμήσω και ας μη βγει ποτέ. Παρόλα αυτά, η παράδοση είναι με το μέρος μας, καθώς -ειδικά τα τελευταία χρόνια- ο Παναθηναϊκός κερδίζει στην έδρα της Λάρισας, είτε εύκολα είτε δύσκολα.

Αλλο σύστημα με Πογιάτος

Ο Ντάνι Πογιάτος προσπαθεί να παίξει στον Παναθηναϊκό ένα σύστημα διαφορετικό από τα μέχρι στιγμής συνηθισμένα.

Η άμυνα ψηλά και η δημιουργία ευκαιριών είναι δεδομένη και είναι θέμα χρόνου οι παίκτες να ξεκινήσουν να σκοράρουν, καθώς οι ευκαιρίες που έχουν χαθεί στα φιλικά με ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό, αλλά και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι στην Τρίπολη, είναι πραγματικά να τραβάς τα μαλλιά σου.

Πέραν τούτου, ο Πογιάτος ξέρει πως αν δεν επικρατήσει ούτε στη Λάρισα, τα σύννεφα θα αρχίσουν να μαζεύονται σιγά σιγά πάνω από το προπονητικό κέντρο του Κορωπίου.

Προχωράμε λοιπόν στην επιλογή μας. Διπλό στο 2.15 και περιμένουμε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

Αυτά για σήμερα. Καλή τύχη σε ό,τι κι εάν επιλέξετε.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(19:30) ΑΕΛ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2 @2.15 / Ποντάρισμα 10 μονάδες

Η κάβα μου έχει 1884 μονάδες
Νέο υπόλοιπο κάβας 1874 μονάδες

Avatar

Professor

Λάτρης της αθλητικής δημοσιογραφίας αλλά και του στοιχήματος. Πρώτο στοίχημα στο Mundial του 2006. Κερδισμένο. Αυτό ήταν. Από τότε δε σταμάτησα το...σπορ και ευελπιστώ όλοι μαζί παρέα να νικήσουμε τον κουβά.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up