Το στοίχημα από... μέσα
Asiatis
Αρχική κάβα
⛩2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+35
Ανοιχτά
15
Νέο Υπόλοιπο
🟢2020
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.75
Περνάει η Γιοκοχάμα, γυρίζει το φύλλο η Αλ Νασρ Περνάει η Γιοκοχάμα, γυρίζει το φύλλο η Αλ Νασρ
Συνέχεια στο ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ, με αναμετρήσεις για τη φάση των “16”. Επιλογή σε φαβορί από το σημερινό πρόγραμμα, το οποίο συνδυάζεται με άσο... Περνάει η Γιοκοχάμα, γυρίζει το φύλλο η Αλ Νασρ

Συνέχεια στο ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ, με αναμετρήσεις για τη φάση των “16”. Επιλογή σε φαβορί από το σημερινό πρόγραμμα, το οποίο συνδυάζεται με άσο από τη Σαουδική Αραβία.

“Καθαρίζει” η Γιοκοχάμα

Η περσινή πρωταθλήτρια Ιαπωνίας, Γιοκοχάμα Μαρίνος, βρίσκει ορθάνοικτο το δρόμο της πρόκρισης για την επόμενη φάση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό διότι σήμερα ζευγαρώνει με τη Σουγόν, για μια θέση στους 8 της διοργάνωσης. Η αποστολή της ομάδας του Ανιε Ποστέκογλου αναμένεται “εύκολη” καθώς η Κορεατική ομάδα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Θα μου πει κανείς. “Πως βρέθηκε εδώ η Σουγόν”; Θα απαντήσω πως βοηθήθηκε από τις συγκυρίες. Αγωνίστηκε σε έναν όμιλο με τρεις ομάδας, λόγω της αποχώρησης της Τζοχόρ, ενώ βρήκε και την Εβεργκράντε σε κακό φεγγάρι. Το θέμα προς συζήτηση είναι η απόδοση του άσου. Το Σάββατο, αυτός πλήρωνε στο 2.05. Πλέον κυκλοφορεί στο 1.70. Οριακά αποδεκτός θα πω.

Γυρίζει το φύλλο η Αλ Νασρ

Η Αλ Νασρ έχει ξεκινήσει τραγικά τη φετινή κούρσα στο πρωτάθλημα της Premier της Σαουδικής Αραβίας. Μετά από 7 αγωνιστικές, βρίσκεται στην τελευταία θέση, έχοντας μόλις μια νίκη στο ενεργητικό της. Αυτό, με βάση τη δυναμικότητα της, δεν δικαιολογείται επ’ ουδενί. Ο Ρουί Βιτόρια διαθέτει εξαιρετικές μονάδες και σε καμία περίπτωση η θέση της δεν είναι εκεί. Σήμερα αντιμετωπίζει την Αλ Ετιφάκ και περιμένω από εδώ να ξεκινήσει την αντεπίθεση. Ο άσος στο 1.60 είναι γελοίος. Ανοιξε μεν στο 1.80, ωστόσο πιέστηκε αρκετά. Για να αποκτήσει αξία θα τον συνδυάσω με αυτόν της Γιοκοχάμα, αλλά θα τον ποντάρω και σε Combo με το G/G. Αυτό διότι παραδοσιακά η Αλ Νασρ κερδίζει τηνΑλ Ετιφάκ, ωστόσο δέχεται εύκολα γκολ στις μεταξύ τους κόντρες.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

(16:00) Γιοκοχάμα Μ. – Σουγόν 1 @ 1.70 / 8 μονάδες
(18:45) Αλ Νασρ – Αλ-Ιτιφάκ 1 @ 1.60

Δυάδα @ 2.71 / 4 μονάδες

(18:45) Αλ Νασρ – Αλ-Ιτιφάκ 1 & G/G @ 3.60 / 3 μονάδες

Η κάβα μου έχει 2044.18 μονάδες
Νέο υπόλοιπο κάβας 2029.18 μονάδες.

Asiatis

Avatar

Asiatis

Ο νους του παίκτη του στοιχήματος, στο άκουσμα της λέξεις "Ασία" και "ασιατικά", πάει στα ειδικά στοιχήματα με το χάντικαπ. Πολλοί άλλοι σκέφτονται μικρά "κιτρινιάρικα" ανθρωπάκια που φωνάζουν και πετάνε -πολλά- λεφτά σε αγορές. Εγώ, με ψύχραιμο βλέμμα και γνώση ετών, θα σας ξεναγήσω στα πρωταθλήματα της Ιαπωνίας, της Κίνα, της Ν. Κορέας, του Κατάρ, και ό,τι προκύψει από αυτό το μέτωπο. Οι ευκαιρίες είναι πολλές. Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς θα τις εκμεταλλευτούμε, με γνώμονα το κέρδος κι όχι τον τζόγο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up